Ngorongoro Serena Lodge

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet!
Å bo med utsikt over Ngorongoro-krateret er en ting du ikke må gå glipp av når du er i Tanzania. Det finnes ganske få lodger med utsikt over krateret, og Serena Lodge har nok den beste beliggenheten av dem alle. Den ligger til og med nærme på veien mot Serengeti, slik at du ikke kaster bort tid på transport.

En av de beste safari-hotellene i Tanzania
Ngorongoro Serena Lodge er flere ganger kåret til Tanzanias beste safari-lodge ved World Travel Awards. Plasseringen tar selvfølgelig mye av æren for det, men det er også en vakker bygning som er bygget av stein fra lokalområdet, og er designet for å falle i ett med naturen.

Rommene
Rommene på Serena Lodge er fine og servicen høy, men den store attraksjonen er selvfølgelig utsikten, som både fra rommene og restauranten er virkelig eksepsjonell. Hvert av de 75 rommene har egen balkong med den mest fantastiske panoramautsikten over krateret under. 

Utsikten er så vill at ikke engang en video kan gi det riktige bildet, men vi har prøvd...

Ngorongoro Serena Lodge

Ngorongoro-krateret er et unikt naturfenomen. Det var en gang en vulkan på størrelse med Kilimanjaro, som sprengte seg selv for millioner av år siden og skapte et gigantisk krater med en diameter på 19,2 kilometer og 610 meter høye klipper. Det mineralrike asken skapte en helt enorm frodig natur, som i dag er en oase av innsjøer, skog og slette og permanent hjem til over 30.000 dyr. Du finner den største konsentrasjonen av ville dyr i verden her!

En tur ned i krateret er et must, men vi vil også anbefale å se det hele fra oven. Den aller beste utsikten over krateret kan finnes her på Ngorongoro Serena Lodge, som samtidig holder en veldig høy hotellstandard. Du spiser veldig bra i deres flotte restaurant, og de har en koselig bar hvor lokale band spiller koselig musikk hver kveld. Både fra restauranten, baren og den store terrassen kan du se omrisset av kraterkanten, innsjøene på bunnen og de største dyrene kan ses som små prikker.

Siden hotellet ligger på 2.300 meters høyde kan være veldig kaldt på kvelden, ned til 10 grader, derfor er det ikke svømmebasseng her. 

HAR DU SPØRSMÅL OM NGORONGORO SERENA LODGE?

61 70 16 10info@tanzaniatours.no