Den beste reisen og de villeste opplevelsene

- Av Stine Nielsen

Vår familie har vært på den beste reisen til dags dato, planlagt og arrangert av Tanzania Tours. Alt var som vi hadde drømt om og mer. Besøk i tre forskjellige parker, der vi spesielt likte Tarangire. Parken var fantastisk, og vi hadde Rafael som vår svært kunnskapsrike guide som kunne fortelle alt om dyreliv, planter og Tanzanias historie. Vi bodde i telt på Tarangire Safari Lodge, som sannsynligvis er den villeste opplevelsen noensinne. Solnedgangsdrinker på den store terrassen med panoramautsikt over savannen og dikdik-antiloper, fugler og aper rett ved siden av oss. Natten i telt med lyden av det vi først trodde var elefanter, men som vi dagen etter fant ut var løver. Det var en helt utrolig opplevelse å se og høre dyrene så nært. Her vil vi også fremheve den nydelige maten og den veldige gode servicen. Alle mennesker var så snille og oppriktige i sin kontakt.
Reisen endte på Zanzibar hvor vi spesielt likte Chapwani. De snilleste eierne, fersk og utrolig god sjømat og kule opplevelser med snorkel, gåturer, kajakk, masse flotte krabber på stranda og i sanden hver kveld, kokoskrabber (den største i verden) og ikke minst den roen og idyllen som var på øya.
Vi skal helt sikkert tilbake hit, og det er absolutt ikke siste gang vi reiser med Tanzania Tours. De klarte å samle alle opplevelser som vi hadde ønsket oss i én pakke. Hvis du vurderer å reise til Tanzania, bør du velge Tanzania Tours. De vet hva de gjør og de er med deg hele veien.