Våre reiser

Få skreddersydd din drømmereise.

Vi gjør BARE reiser til Tanzania, og har gjort det siden 2006. Du kan dra nytte av vår omfattende kompetanse og erfaring
når vi setter sammen den perfekte turen for deg – enten du ønsker å oppleve dyrelivet på safari med våre erfarne guider,
slappe av på Zanzibar eller drømmer å bestige Kilimanjaro.

For å sikre en best mulig opplevelse, er alle reisene våre private turer. Turen vil bli skreddersydd til dine ønsker, hos oss får du din egen guide og private safaribil. Vi gjør et detaljert program, spesielt for deg, og gir råd og veiledning til du er tilbake hjemme igjen. Vi leverer en god personlig kontakt, og du får alltid et raskt og konkret svar.

VERDENS BESTE SAFARI

I Tanzania opplever du en unik og storslått natur og kommer helt tett på dyrene i Afrika. Her er det største antallet av ville dyr i verden!

Du er garantert å se massevis av løver, elefanter, sjiraffer, flodhester, sebraer, tusenvis av fargerike fugler og mange andre spennende dyr.

Langt de fleste av kundene våre ser også både leoparder, geparder og neshorn. Det er også her du kan oppleve gnuenes store migrasjon. Tanzania er rett og slett verdens beste safariland.

SE MER OM VÅRE SAFARITURER

Klik her

PARADIS-ØYA ZANZIBAR

Zanzibar er en liten eksotisk øy i Det indiske hav utenfor Tanzanias kyst. Her er det fylt med hvite sandstrender omgitt av høye kokospalmer og turkisblått vann som er deilig varmt hele året rundt.

Zanzibar har en fascinerende kultur, og er kjent for sitt livlige marked og vakre krydderplantasjer, og det er nok av muligheter til å utforske øya hvis du liker dykking eller shopping.

Zanzibar er noe av det nærmeste man kommer paradis, og det er det ideelle stedet å slappe av etter en safari eller Kilimanjaro-tur.

SE MER OM VÅRE REISER TIL ZANZIBAR

Klik her

BESTIG DET HØYESTE FJELLET I AFRIKA

Med sin snødekte topp stikker Kilimanjaro 5.895 meter opp i luften. Dermed er det Afrikas høyeste punkt og blant verdens høyeste fjell. Vi har noen av de mest rutinerte guidene i Tanzania, og med deres hjelp har nærmere 90 % av våre kunder kommet seg til toppen.

Du vandrer gjennom regnskog og tropisk fjellandskap før du kommer til "Afrikas tak", og er vitne til en utrolig vakker soloppgang. Du er omgitt av store isbreer på alle sider, og kan nyte utsikten over slettene nedenfor. En fantastisk belønning som er verdt innsatsen.

Se mer om Kilimanjaro

Klik her

Reiseforslag

Hos TANZANIA TOURS bestemmer du selv hvordan reisen din skal være. Med vår kompetanse hjelper vi med å sammensette den perfekte reisen, slik at den passer til dine ønsker. Alle turer kan justeres etter behov, slik at vi sammen skreddersyr din drømmereise.

Du bestemmer når du vil reise og hva du vil oppleve. Du bestemmer også hvor du vil bo og hvor lenge. Som inspirasjon finner du her våre forslag til hvordan en reise til Tanzania kan se ut:

DEN FAMILIEVENNLIGE

Safari og Zanzibar
På denne reisen har vi tenkt på at du og din familie skal ha en så opplevelsesrik tur som mulig, uten at det blir for hektisk. Vi lager en god safari-rute hvor dere opplever de beste nasjonalparkene, men unngår for mye kjøring på veiene. Dere får selvfølgelig en egen guide og safaribil, så det er helt opp til dere hva som skal skje, og alt foregår i deres tempo. Det er nok av dyr å se på hele tiden, så selv de minste vil få en stor opplevelse.

Dere overnatter på lodge eller i luksustelt hvor komfort og sikkerhet er på topp. Dere slutter med noen avslappende og koselige dager på Zanzibar, her anbefaler vi det veldig barnevennlige Karafuu Beach Resort som er kåret til Tanzanias beste resort de siste fem årene.

SE HELE REISEPROGRAMMET

Klik her

DEN ULTIMATE

Safari, Kilimanjaro og Zanzibar
Du starter med 6 dagers privat safari i noen av verdens beste safariparker, Serengeti og Ngorongoro-krateret, hvor du bor på herlige lodger med fantastisk beliggenhet INNE i parkene.

Deretter bestiger du Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro, sammen med våre erfarne guider, igjen en privat tur, før du får en velfortjent hvil på Zanzibars vakre strender. Her bestemmer du selv hvor bra du vil bo. Dette er turen for deg som vil på ditt livs eventyr.

Her får du tre fantastiske uker hvor du opplever det beste av det beste Afrika kan tilby. Det er en stor opplevelse å utforske Afrikas vakre natur på denne måten.

SE HELE REISEPROGRAMMET

Klik her

Den eksklusive

Verdens beste safari
På denne turen ser du virkelig det beste av Afrikas dyreliv. Du besøker noen av de beste og mest berømte nasjonalparker, der konsentrasjonen av ville dyr er den høyeste i hele verden. Det er garanti for å se masse løver, elefanter, sjiraffer, sebraer, flodhester og bøfler.

Her finnes også millioner av gnuer, tusenvis av fargerike fugler og utallige andre vakre dyr. Nesten alle kundene våre ser også både leoparder, geparder og neshorn. 

Du og din(e) reisepartner(e) får en egen guide og bil, spesialbygget til safari, og bor bare de beste stedene. Vi skreddersyr turen til deg, så antallet av dager kan selvsagt justeres etter dine ønsker.

Se hele reiseprogrammet

Klik her

Den eksotiske

Badeferie på Zanzibar
Det er safari Tanzania er kjent for, men liker du badeferier bedre, er Zanzibar et flott sted å tilbringe noen uker. De vakre hvite sandstrendene på den eksotiske paradisøya er omkranset av palmer og det varme og turkisblå Indiske hav – her kan hele familien kose seg og bade hele dagen lang.

Zanzibar er også mye mer enn bare fine strender. Her er også noen av Øst-Afrikas beste strender for dykking og snorkling, og du kan svømme med delfiner, besøke gigantiske skilpadder eller få en omvisning på en krydderplantasje.

Matmarkedet i Stone Town er en kulinarisk opplevelse man ikke bør gå glipp av, og de smale gatene i gamlebyen tilbyr gode handlemuligheter. Du bestemmer hvilket hotell du vil bo på, og hvor lenge. 

SE HELE REISEPROGRAMMET

Klik her

Dette er bare et forslag til hvordan reisen din kan se ut. Vi skreddersyr alle reisene våre, og kan sette sammen reisen din akkurat slik du vil ha den. Og det er alltid private turer.

HAR DU SPØRSMÅL TIL REISENE VÅRE?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no