VÅRE KUNDER

Les reisebrev fra våre kunder

Vi bruker mye tid på hver eneste reise. Vi har gjort grundige forberedelser så vi er sikre på at du bor på de rette stedene, på rett tidspunkt, og at du dermed får de best mulige opplevelsene med hjem.

Fra første henvendelse er vi i nær kontakt med alle kundene våre, helt til de lander i Danmark igjen. Det gjør en stor forskjell på en slik reise, og det kan merkes i tilbakemeldinger fra kundene våre som er veldig positive.

Nedenfor kan du lese reisebrev fra noen av kundene våre, og ta bruk av deres erfaringer med oss som turoperatør, og Tanzania som destinasjon. Bedre anbefalinger fins ikke. Vurder selv.

Pålitelig reisebyrå som viser sitt verd i en vanskelig situasjon! Vi bestiller igjen.

- Av Ole Tonsgaard
Litt rart å skrive om et reisebyrå, hvor den kjøpte drømmereisen ble annullert på grunn av Coronaen...
Men vi kan opplyse at vi har hatt en veldig god opplevelse med Jakob fra Tanzania Tours både inntil – og etter – at dette kom i veien!
Vi har hatt en fantastisk sparring med Jakob rundt planleggingen av turen...

Læs mere

Skal du til Tanzania, så bør du bestille reisen din her!

- Av Eva Røschmann
Skal du til Tanzania, så bør du bestille reisen din her! Jeg så litt rundt hos forskjellige reisebyråer før jeg fant ut hvor jeg ville kjøpe reisen vår. Vi skulle til Tanzania på safari og badeferie på Zanzibar. Jeg fant det helt riktige reisebyrået, du kan planlegge reisen din ned til minste detalj og de gir så...

Læs mere

Fantastisk safari – fantastisk planlegging – du er i kompetente hender

- Av Kirsten Lyngkvist
Vi har hatt et herlig, personlig og konstruktivt samarbeid med Lennie og har bare gode ord til overs for Tanzania Tours representanter både i Tanzania og på Zanzibar. Vi fikk satt sammen en deilig og varierende tur veldig profesjonelt og personlig av Lennie. Vi har bodd på herlige lodger med fantastisk...

Læs mere

En ferie man ikke vil hjem fra.

Av Birthe Larsen
For over et år siden hadde jeg den første kontakten med Tanzania Tours – med henblikk på å planlegge en ukes safari og en ukes badeferie for meg, min datter, svigersønn og to barnebarn på 6 og 11 år.
Helt fra den første kontakten med Lennie, har jeg følt meg i svært trygge hender. Reisen ble virkelig skreddersydd...

Læs mere

Den perfekte safarireisen

Av Claus Rasmussen
Vi har nettopp kommet hjem fra en safarireise arrangert av Tanzania Tours. Det var en reise som vår familie aldri vil glemme. Fylt med fantastiske opplevelser og veldig bra arrangert av Jakob fra Tanzania Tours. Vi følte at vi nesten ble båret gjennom reisen uten bekymring eller tvil.
Allerede da vi landet på...

Læs mere

Toppkarakter til Tanzania Tours

- Av Charlotte Jensen
Igjen tusen takk til Jakob og Tanzania Tours for å organisere en safari som er utenom det vanlige! Vi har reist med Tanzania Tours før, og vi var ikke i tvil om at de også skulle arrangere den reisen vi akkurat har kommet hjem fra. Vi vil også reise med dem neste gang vi skal til Tanzania.
Opp til reisen...

Læs mere

En virkelig fantastisk tur

- Av Merete og Svend Erik Seefeldt
En helt fantastisk tur – godt organisert og med høyt servicenivå fra både Tanzania Tours og de lokale representanter.
Tanzania Tours kan varmt anbefales hvis ønsket er å se Afrikas ville dyr og få autentiske opplevelser med lokalbefolkningen.
Fra bestillingen av reisen til oppfølgning med...

Læs mere

Den beste reisen og de villeste opplevelsene

- Av Stine Nielsen
Vår familie har vært på den beste reisen til dags dato, planlagt og arrangert av Tanzania Tours. Alt var som vi hadde drømt om og mer. Besøk i tre forskjellige parker, der vi spesielt likte Tarangire. Parken var fantastisk, og vi hadde Rafael som vår svært kunnskapsrike guide som kunne fortelle alt om dyreliv,...

Læs mere

Super safaritur med 6 dagers badeferie på Chapwani Island

- Av John Hansen
Vi er et pensjonert par som inviterte våre barn, svigerbarn og barnebarn på denne turen som vi la i hendene på Tanzania Tours. Vi hadde blant annet et ønske om minst mulig transporttid mellom de forskjellige parkene, av hensyn til barna, og det betydde at vi bare hadde en natt på hver lodge som vi så flere av....

Læs mere

En fantastisk reise hvor det var styr på alt!

- Av Christian Bøggild
Vi var to voksne på tur i 17 dager. De første 5 dagene var vi på safari i tre nasjonalparker: Arusha, Lake Manyara og Tarangire. Resten av ferien ble brukt på en mer avslappende måte på Zanzibar hvor vi bodde på henholdsvis The Z Hotel i Nungwi, og Tebo Hotel i Stone Town.
Allerede etter den første samtalen...

Læs mere