Den perfekte safarireisen

Av Claus Rasmussen

Vi har nettopp kommet hjem fra en safarireise arrangert av Tanzania Tours. Det var en reise som vår familie aldri vil glemme. Fylt med fantastiske opplevelser og veldig bra arrangert av Jakob fra Tanzania Tours. Vi følte at vi nesten ble båret gjennom reisen uten bekymring eller tvil.
Allerede da vi landet på Kilimanjaro flyplass ble vi møtt av Tanzania Tours personale som fraktet oss lett gjennom immigrasjonsmyndigheter og passkontroll og direkte til hotellet den første natten.
Etter en behagelig natt i Arusha, ble vi hentet neste morgen av vår safari guide Juma, også kalt "Bush Baby". En fantastisk snill mann som har veldig stor kunnskap om dyrene og naturen. Juma var vår venn og guidet oss trygt alle 6 safaridager inkl. "The Big Five" og mange fantastiske opplevelser i Tarangire, Ngorongoro-krateret og ikke minst den fantastiske Serengeti nasjonalpark.
Heretter ble vi trygt fraktet til Zanzibar hvor vi ble innkvartert på veldig deilige Z Hotel på Nungwi Beach. Livet her ved bassenget og på den eksotiske stranda, blandet med god mat og drikke, er den perfekte avslutningen på en safarireise. Vi var blant annet på dyphavfiske og klarte å fange en stor Blue Marlin, som selvfølgelig ble pent satt tilbake i havet (catch and release).
Alt i alt en perfekt tur. Vi gir våre beste anbefalinger til Tanzania Tours. Det fortjener de.