EKSPERTER PÅ REISER TIL TANZANIA

MØT OSS OG KUNDENE VÅRE

Vi har valgt å bare arrangere reiser til denne ene destinasjonen fordi vi foretrekker å vite alt om én ting i stedet for å vite litt om mange ting. Våre omfattende kompetanser og erfaring er en veldig stor fordel for deg, for vi kan sette sammen den perfekte turen for deg – uansett om du ønsker å oppleve dyrelivet på safari med våre erfarne guider, slappe av på Zanzibar eller drømmer om å bestige Kilimanjaro.

For å sikre deg den best mulig opplevelse, er alle reisene våre private turer. Turen vil bli skreddersydd til dine ønsker, og du og dine reisepartnere får egen guide og egen private safaribil. Vi sørger for å sette sammen din reise, så du flyr når det passer deg og så du får de opplevelsene i Tanzania som du drømmer om.

Vi har alltid fått virkelig gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Mange av dem har laget gode anmeldelser på forbrukersiden Trustpilot, der vi får så gode karakterer at vi ikke bare er vurdert som Danmarks beste safariarrangør, men faktisk får de beste anmeldelser av ALLE reisebyråer i hele Danmark!

Det må være det klareste beviset på at vi har størst kompetanse og kan gi den beste kundeopplevelsen. Kort sagt – vi lager de beste reisene til Tanzania!

Her kan du lese litt om hvem vi er.

"TANZANIA TOURS får vår varmeste anbefaling. Ingen av oss har før opplevd så profesjonell service. Skal dere til Tanzania eller Zanzibar – bør dere uten tvil ringe til dem og la dem sende et forslag til program. De er gode å gripe ballene som blir kastet, og derfor ender du med et program som lever opp til mer enn dine forventninger. Takk for en uforglemmelig opplevelse!"

Lars Dalgaard Nielsen – Aarhus

JAKOB MØLKJÆR

Jakob har reist i hele Afrika, men forelsket seg raskt i Tanzania, som han synes samler alt det beste ved Afrika på ett sted. Den vakre naturen, det største antallet av ville dyr, det høyeste fjellet og de beste strendene.

Etter å ha brukt litt tid i det vakre landet, vendte han tilbake til Danmark i 2006 og grunnla TANZANIA TOURS. Siden da har han hjulpet tusenvis av mennesker med å tilpasse deres drømmetur til Tanzania.
Jakob har vært på rundreise i Tanzania minst 10 ganger siden 2006. Han kjenner alle nasjonalparker, alle årstider, alle strender på Zanzibar og de fleste hoteller.

Han har vært på både primitive og luksuriøse safariturer og besteget Kilimanjaro. Han kjenner dessuten Zanzibar som var det hans egen hage.

Han reiser ofte med familien og kjenner dermed også Tanzania fra et barneperspektiv. Når man reiser med barn er det viktig å ikke gå for fort. Det må være tid til å fordøye de mange inntrykkene, og du må passe på å ikke lage et for hektisk program. Alt i alt er det svært viktig for Jakob å skreddersy reisen til hver enkelt kunde, og han anbefaler dermed ulike opplevelser og ulike hoteller avhengig av om kunden er en barnefamilie eller et par.

Lea Alber

Lea har jobbet i reisebransjen siden 2014 og har stor erfaring med å selge reiser til både Tanzania og andre destinasjoner.

Hun har selv reist en del og sett mange spennende steder rundt i verden. Hun unngår helst charter, da hun ikke liker å være begrenset av andre folks ønsker og behov. Hun vil selv bestemme hva som skjer og når. Å reise med en baby eller små barn er heller ingen hindring. Hun deler gjerne sine tips og erfaringer, så man er godt forberedt.

Hun har allerede planlagt to nye reiser til Tanzania og Zanzibar. Og så klart hun gleder seg, for som hun sier: "what's not to like".

Leas store pasjon for å reise avspeiler seg i hennes kunderelasjoner. Når hun setter sammen en skreddersydd reise, tar hun nemlig utgangspunkt i egne opplevelser, så kunden får oppleve det beste Tanzania har å by på. Det er viktig for henne at kunden forstår hvorfor det lønner seg å betale litt ekstra og bo det helt riktige stedet - så man får den beste helhetsopplevelsen og mest for pengene.

Det er tre ting ved Tanzania, som er helt ekstraordinært tiltalende for henne: Hvor utrolig glade, åpne og nysgjerrige lokalbefolkningen er. Den ubeskrivelig vakre naturen, og sist, men absolutt ikke minst, dyrelivet i Tanzania. Det kan ikke noe annet land i verden måle seg med, ifølge en dyreentusiast som Lea. For her er det både store kattedyr, elefanter, sjiraffer, små søte surikater og Leas personlige favoritter: esler og skilpadder.

Lea er norsk, men flyttet til Danmark i 2010, og hun snakker både norsk, dansk, svensk og engelsk flytende. Det er dog primært de norske kundene, Lea har ansvaret for.

Lennie Mwampetha Holm

Lennie er sønn av en dansk mann som bor i Tanzania, og hans mor er innfødt tanzanier.

Han har tilbrakt halve livet i Tanzania og snakker flytende swahili.

Lennie har vært aktiv i safaribransjen i Tanzania i over 20 år, hvor han primært har arrangert turer for danskere, men også jobbet som både safariguide og reiseleder.

Han reiser jevnlig til Tanzania og bruker gjerne en stor del av fritiden med å reise rundt i landet for å utforske nye interessante destinasjoner, der den eventyrlystne reisende vil kunne få en helt unik opplevelse.

Når Lennie er i Tanzania, er det først og fremmest friluftslivet han søker: stillheten, de store slettene, den storslåtte naturen, dyrelivet, å kunne sitte ved et bål på kvelden i mørket og høre brølene fra løver i nærheten, nyte stjernehimmelen og oppleve naturen i sin mest uberørte form. Det er en opplevelse, som Lennie elsker å kunne formidle, uansett om det er til venner eller kunder.

Camilla Riis

Camilla har reist en del i Afrika, både alene og sammen med andre, og spesielt Zanzibar er noe helt særlig, syns hun! Til april reiser Camilla til Tanzania og Zanzibar igjen. Hun har en stor drøm om at hun på et tidspunkt kan ta med alle fire barna sine dit også og vise dem dyrene og den vakre naturen.

For det er absolutt ingen underdrivelse at Tanzania er verdens beste safaridestinasjon!

Absolutte favoritt-safaridyr for Camilla er sebra og sjiraff, og hun har også hilst på de store skilpaddene på Prison Island, som var en helt fantastisk opplevelse. Camilla drømmer om å kunne oppleve Tanzanias magiske, enorme sletter oven ifra i en luftballong, men hun har faktisk høydeskrekk, så det er litt et vanskelig hinder, som skal overvinnes først.

Zanzibar er en liten perle, som man nok aldri blir lei av. For her er det noe for alle, uansett hvem man er og hva man gjerne vil bruke ferien på. For Camilla er det best, når det er litt en kombinasjon av det hele, og hun avslutter gjerne dagen med en kald Kilimanjaro Beer. En sånn smaker nemlig fantastisk, når den nytes under et palmetre på en av Zanzibars flotte strender med utsikt til det turkisblå vannet.

Som flere av kollegene snakker også Camilla flere språk. Foruten dansk og engelsk kan hun sette både tysk og norsk på språk-CV'et. Norsk kommer av at hun har bodd i Norge i ti år, og det er derfor også spesielt de norske kundene som får fornøyelsen av Camillas velutviklede service-gen.

LARS FAURSHOLT

Lars har vært i reisebransjen i over 30 år og er et kjent ansikt for mange tusen gjester, som har reist med ham på eventyr rundt om i verden. Lars setter en ære i å skape perfekte turer med unike opplevelser og gi gjestene en personlig service basert på egne erfaringer.

Lars har bodd i Øst-Afrika i over 2 år og har gjennomført en lang rekke safariturer i Tanzania, Kenya, Botswana, Sør-Afrika, Namibia og Zimbabwe, både privat og som guide.
Tanzania vil alltid være en favoritt, når det kommer til safari og fjellklatring. I oktober 2023 tok Lars turen opp til toppen av Kilimanjaro for 8. gang, og han har med suksess ledet den første blinde dansken til topps. Han holder nå på å planlegge sin 9. bestigning, og det slutter sannsynligvis ikke her, for det er bare veldig spesielt og unikt å stå på Uhuru Peak – toppen av Afrika.

De imponerende naturopplevelsene og dyrelivet har alltid vært en prioritet for Lars, når han skal planlegge den perfekte safarien. Å se dyrene i sine naturlige omgivelser er vakkert og rørende på samme tid, og spenningen du opplever på game drive gjør deg nesten beruset. I Afrika er du på safari på dyrenes premisser og det ville dyrelivet gir deg de beste uforutsigbare opplevelsene – du vet aldri hvor dyrene gjemmer seg og det gjør hver dag veldig spennende.

Når du ligger i teltet ditt om natten og hører hyenene eller løvene brøle fra savannen, da vet du at du er i Afrika på den helt riktige måten.

Gordon Steffensen

Gordon har jobbet for Danida i Tanzania over flere perioder siden 2002. Det var her han ble forelsket i landet, folkene og ikke minst de ville dyrene i Tanzanias nasjonalparker.

Han har reist over hele kloden, men har et helt spesielt forhold til Tanzania, som han ofte besøker. Han har besøkt alle deler av landet og kjenner sider av Tanzania, som få mennesker ser.

Gordon er faktisk selv tidligere fast kunde hos TANZANIA TOURS, for han har flere ganger brukt vår hjelp til å arrangere turer for ham og familien. Gordons lidenskap for Tanzania og kunnskap om landet var så imponerende at han bare måtte bli en del av teamet.

Det er først og fremmest naturen, som trekker, og Gordon har vært på safari i nesten alle 22 nasjonalparker i Tanzania. På safari elsker han at man aldri vet hva som venter rundt neste hjørne. I tillegg er det kult å høre de forskjellige lydene fra dyrene om natten. På Zanzibar kan du nyte de vakre hvite sandstrendene, palmene, kulturen, god mat og 100 % avslapning.

Gordon ser på arbeidet sitt som sin hobby, og han elsker å sette sammen det perfekte programmet for hver kunde og ha gode samtaler både før og etter reisen.

Thomas Appelquist

Thomas er en sann globetrotter og har bodd i syv land og reist i over 50 land. Han snakker 5 språk, ett av dem arabisk, som han bestemte seg for å studere etter å ha opplevd den arabiske kulturen og historien på Zanzibar.

Det er nå 15 år siden han først jobbet og bodde i Tanzania, og Tanzania er landet han alltid kommer tilbake til, gjerne flere ganger i året, for å besøke venner eller for å utforske nye områder.

Tanzanias historie, språk og kultur er av spesiell interesse for Thomas, og han har vært på både korte og lange safariturer og har besteget Kilimanjaro. Han elsker vennligheten i lokalbefolkningen, den gode stemningen i barene på kvelden og maten på Zanzibar.

Hans neste tur er til Lake Natron, som er en saltrik innsjø, og Mahale nasjonalpark, hvor de ville sjimpansene bor.

For Thomas er det viktig å gi kundene en unik opplevelse og vise dem at Tanzania er vakkert som intet annet og at landet byr på overraskelser for alle – også for de som har vært der mange ganger.

Les reisebrev fra våre kunder

Vi bruker mye tid på hver eneste reise. Vi har gjort grundige forberedelser så vi er sikre på at du bor på de rette stedene, på rett tidspunkt, og at du dermed får de best mulige opplevelsene med hjem. Fra første henvendelse er vi i nær kontakt med alle kundene våre, helt til de lander i Norge igjen. Det gjør en stor forskjell på en slik reise, og det kan merkes i tilbakemeldinger fra kundene våre som er veldig positive. Nedenfor kan du lese reisebrev fra noen av kundene våre, og ta bruk av deres erfaringer med oss som turoperatør, og Tanzania som destinasjon. Bedre anbefalinger fins ikke. Vurder selv.

Pålitelig reisebyrå som viser sitt verd i en vanskelig situasjon! Vi bestiller igjen.

- Av Ole Tonsgaard
Litt rart å skrive om et reisebyrå, hvor den kjøpte drømmereisen ble annullert på grunn av Coronaen...
Men vi kan opplyse at vi har hatt en veldig god opplevelse med Jakob fra Tanzania Tours både inntil – og etter – at dette kom i veien!
Vi har hatt en fantastisk sparring med Jakob rundt planleggingen av turen...

Læs mere

Skal du til Tanzania, så bør du bestille reisen din her!

- Av Eva Røschmann
Skal du til Tanzania, så bør du bestille reisen din her! Jeg så litt rundt hos forskjellige reisebyråer før jeg fant ut hvor jeg ville kjøpe reisen vår. Vi skulle til Tanzania på safari og badeferie på Zanzibar. Jeg fant det helt riktige reisebyrået, du kan planlegge reisen din ned til minste detalj og de gir så...

Læs mere

Fantastisk safari – fantastisk planlegging – du er i kompetente hender

- Av Kirsten Lyngkvist
Vi har hatt et herlig, personlig og konstruktivt samarbeid med Lennie og har bare gode ord til overs for Tanzania Tours representanter både i Tanzania og på Zanzibar. Vi fikk satt sammen en deilig og varierende tur veldig profesjonelt og personlig av Lennie. Vi har bodd på herlige lodger med fantastisk...

Læs mere

En ferie man ikke vil hjem fra.

Av Birthe Larsen
For over et år siden hadde jeg den første kontakten med Tanzania Tours – med henblikk på å planlegge en ukes safari og en ukes badeferie for meg, min datter, svigersønn og to barnebarn på 6 og 11 år.
Helt fra den første kontakten med Lennie, har jeg følt meg i svært trygge hender. Reisen ble virkelig skreddersydd...

Læs mere

Den perfekte safarireisen

Av Claus Rasmussen
Vi har nettopp kommet hjem fra en safarireise arrangert av Tanzania Tours. Det var en reise som vår familie aldri vil glemme. Fylt med fantastiske opplevelser og veldig bra arrangert av Jakob fra Tanzania Tours. Vi følte at vi nesten ble båret gjennom reisen uten bekymring eller tvil.
Allerede da vi landet på...

Læs mere

Toppkarakter til Tanzania Tours

- Av Charlotte Jensen
Igjen tusen takk til Jakob og Tanzania Tours for å organisere en safari som er utenom det vanlige! Vi har reist med Tanzania Tours før, og vi var ikke i tvil om at de også skulle arrangere den reisen vi akkurat har kommet hjem fra. Vi vil også reise med dem neste gang vi skal til Tanzania.
Opp til reisen...

Læs mere

En virkelig fantastisk tur

- Av Merete og Svend Erik Seefeldt
En helt fantastisk tur – godt organisert og med høyt servicenivå fra både Tanzania Tours og de lokale representanter.
Tanzania Tours kan varmt anbefales hvis ønsket er å se Afrikas ville dyr og få autentiske opplevelser med lokalbefolkningen.
Fra bestillingen av reisen til oppfølgning med...

Læs mere

Den beste reisen og de villeste opplevelsene

- Av Stine Nielsen
Vår familie har vært på den beste reisen til dags dato, planlagt og arrangert av Tanzania Tours. Alt var som vi hadde drømt om og mer. Besøk i tre forskjellige parker, der vi spesielt likte Tarangire. Parken var fantastisk, og vi hadde Rafael som vår svært kunnskapsrike guide som kunne fortelle alt om dyreliv,...

Læs mere

Super safaritur med 6 dagers badeferie på Chapwani Island

- Av John Hansen
Vi er et pensjonert par som inviterte våre barn, svigerbarn og barnebarn på denne turen som vi la i hendene på Tanzania Tours. Vi hadde blant annet et ønske om minst mulig transporttid mellom de forskjellige parkene, av hensyn til barna, og det betydde at vi bare hadde en natt på hver lodge som vi så flere av....

Læs mere

En fantastisk reise hvor det var styr på alt!

- Av Christian Bøggild
Vi var to voksne på tur i 17 dager. De første 5 dagene var vi på safari i tre nasjonalparker: Arusha, Lake Manyara og Tarangire. Resten av ferien ble brukt på en mer avslappende måte på Zanzibar hvor vi bodde på henholdsvis The Z Hotel i Nungwi, og Tebo Hotel i Stone Town.
Allerede etter den første samtalen...

Læs mere

LA OSS TA EN PRAT OM DIN DRØMMEREISE!

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no