EKSPERTER PÅ REISER TIL TANZANIA

MØT OSS OG KUNDENE VÅRE

Vi har valgt å bare arrangere reiser til denne ene destinasjonen fordi vi liker å vite mye om én ting, i stedet for å vite litt om mange ting. Du kan dra nytte av vår omfattende kompetanse og erfaring når vi setter sammen den perfekte turen for deg – enten du ønsker å oppleve dyrelivet på safari med våre erfarne guider, slappe av på Zanzibar eller drømmer om å bestige Kilimanjaro.

For å sikre en best mulig opplevelse, er alle reisene våre private turer. Turen vil bli skreddersydd til dine ønsker, og du og dine reisepartnere får din egen guide og private safaribil. Vi sørger for å sette sammen din reise, så du flyr når det passer deg, og får de opplevelsene i Tanzania som du drømmer om.

Vi har alltid fått noen virkelig gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Mange av dem har lavet gode anmeldelser på forbrukersiden Trustpilot, der vi får så gode karakterer at vi ikke bare er vurdert som Danmarks beste safariarrangør, men faktisk får de beste anmeldelser av ALLE reisebyråer i hele Danmark!

Det må være det klareste beviset på at vi har størst kompetanse og kan gi den beste kundeopplevelsen. Kort sagt – vi gjør de beste reisene til Tanzania!

Her kan du lese litt om hvem vi er.

"TANZANIA TOURS får vår varmeste anbefaling. Ingen av oss har før opplevd så profesjonell service. Skal dere til Tanzania eller Zanzibar – bør dere uten tvil ringe til dem og la dem sende et forslag til program. De er gode å gripe ballene som blir kastet, og derfor ender du med et program som lever opp til mer enn dine forventninger. Takk for en uforglemmelig opplevelse!"

Lars Dalgaard Nielsen – Aarhus

JAKOB MØLKJÆR

Jakob har reist i hele Afrika, men forelsket seg raskt i Tanzania som han synes samler alt det beste ved Afrika på ett sted. Den vakre naturen, det største antallet av ville dyr, det høyeste fjellet og de beste strendene.

Etter å ha brukt litt tid på det vakre landet, vendte han tilbake til Danmark i 2006 og grunnla TANZANIA TOURS. Siden den gang har han hjulpet tusenvis av mennesker med å tilpasse deres drømmetur til Tanzania.
Jakob har vært på rundreise i Tanzania minst 10 ganger siden 2006. Han kjenner alle nasjonalparker, alle årstider, alle strendene på Zanzibar og de fleste hoteller.

Han har vært på både primitive og luksuriøse safariturer, besteget Kilimanjaro og Zanzibar kjenner han som sin egen bakgård.

Han reiser ofte med familien, og kjenner dermed også Tanzania fra et barneperspektiv. Når man reiser med barn er det viktig å ikke gå for fort. Det må være tid til å fordøye de mange inntrykkene, og du må passe på å ikke lage et for hektisk program. Alt i alt er det svært viktig for Jakob å skreddersy reisen til hver enkelt kunde, og han anbefaler dermed ulike opplevelser og hoteller avhengig av om kunden er en barnefamilie eller et par.

Gordon Steffensen

Gordon har jobbet for Danida i Tanzania over flere perioder, siden 2002. Det var her han mistet hjertet til landet, folket og ikke minst de ville dyrene i Tanzanias nasjonalparker.

Han har reist over hele kloden, men har et helt spesielt forhold til Tanzania, som han ofte besøker. Han har besøkt alle deler av landet og kjenner sider av Tanzania som få mennesker ser.

Gordon er faktisk selv tidligere fast kunde hos Tanzania Tours, da han flere ganger brukte vår hjelp til å arrangere turer for ham og familien. Gordons lidenskap for Tanzania og kunnskap om landet var så imponerende at han bare måtte bli en del av teamet.

Det er først og fremst naturen som trekker og Gordon har vært på safari i nesten alle 22 nasjonalparker i Tanzania. På safari elsker han det uventede, man vet aldri hva som venter rundt neste hjørne. I tillegg er det kult å høre de forskjellige lydene til dyrene om natten. På Zanzibar kan du nyte de vakre hvite sandstrendene, palmene, kulturen, god mat og 100 % avslapning.

Gordon ser på arbeidet sitt som sin hobby og han elsker å sette sammen det perfekte programmet for hver kunde, og ha gode samtaler både før og etter reisen.

LARS FAURSHOLT

Lars har vært i reisebransjen i over 30 år og er et kjent ansikt for mange tusen gjester som har tatt med ham på eventyr rundt om i verden. Lars setter sin ære i å skape perfekte turer med unike opplevelser og gi gjestene en personlig service basert på egne erfaringer.

Lars har bodd i Øst-Afrika i over 2 år og har gjennomført en lang rekke safariturer i Tanzania, Kenya, Botswana, Sør-Afrika, Namibia og Zimbabwe, både privat og som guide.
Tanzania vil alltid være en favoritt når det kommer til safari og fjellklatring, og Lars har besteget Kilimanjaro totalt 7 ganger og med suksess ledet den første blinde dansken til topps. I oktober 2023 vil han gjøre sin 8. bestigning, og det vil sannsynligvis ikke ende her, for det er bare veldig spesielt og unikt å stå på Uhuru Peak – toppen av Afrika.

De imponerende naturopplevelsene og dyrelivet har alltid vært en prioritet for Lars når han skal organisere den perfekte safarien. Å se dyrene i sitt rette element er bare vakkert og rørende på samme tid, og spenningen du opplever på game drive gjør deg nesten beruset. I Afrika er du på safari på dyrets premisser og det ville dyrelivet gir deg de beste uforutsigbare opplevelsene – du vet aldri hvor dyrene gjemmer seg og det gjør hver dag veldig spennende.

Når du ligger i teltet ditt om natten og hører hyenene eller løvene brøle fra savannen, vet du at du er i Afrika på riktig måte.

Lennie Mwampetha Holm

Lennie er sønn av en dansk mann som bor i Tanzania, og hans mor er innfødt Tanzanier. Han har tilbrakt halve livet i Tanzania og snakker flytende swahili. Lennie har vært aktiv i safaribransjen i Tanzania i over 20 år hvor han primært har arrangert turer for danskere, men også jobbet som både safariguide og reiseleder. Han reiser jevnlig til Tanzania, og bruker gjerne en stor del av fritiden med å reise rundt i landet for å utforske nye interessante destinasjoner, der den eventyrlystne reisende vil kunne få en helt unik opplevelse.

Når Lennie er i Tanzania, er det først og fremst friluftsliv han søker. Stillheten, de store slettene, den storslåtte naturen, dyrelivet, å kunne sitte ved et bål på kvelden i mørket og høre brølene fra løver i nærheten, nyte stjernehimmelen og oppleve naturen i sin mest uberørte form. Det er en opplevelse som Lennie elsker å være i stand til å formidle, enten det er til venner eller kunder.

Thomas Appelquist

Thomas er en sann globetrotter og har bodd i syv land og reist i over 50. Han snakker 5 språk, ett av dem arabisk, som han bestemte seg for å studere etter å ha opplevd den arabiske kulturen og historien på Zanzibar.

Det er nå 15 år siden han først jobbet og bodde i Tanzania, og Tanzania er landet han alltid kommer tilbake til, gjerne flere ganger i året, for å besøke venner eller utforske nye områder.

Tanzanias historie, språk og kultur er av spesiell interesse for Thomas, og han har vært på både korte og lange safariturer og har besteget Kilimanjaro. Han elsker vennligheten i lokalbefolkningen, den gode stemningen i barene om kvelden, og maten på Zanzibar.

Hans neste tur er til Lake Natron, en fullstendig salt sjø og Mahale nasjonalpark, hvor de ville sjimpansene bor.

For Thomas er det viktig å gi kundene en unik opplevelse og vise dem at Tanzania er vakkert som intet annet og byr på overraskelser for alle – også for de som har vært der mange ganger.

TANZANIA-EKSPERT SØKES!

Vi søker en dyktig norsktalende reisekonsulent som har omfattende kunnskap om Tanzania som reisemål.

Hvis du, eller noen du kjenner, drømmer om å komme inn i reiselivsbransjen og jobbe med Tanzania, og har de egenskapene vi ser etter, vil vi gjerne høre fra deg.

Vi tilbyr en virkelig spennende jobb med stor selvstendighet og fleksibilitet, gode kollegaer og de hyggeligste kundene.

Les reisebrev fra våre kunder

Vi bruker mye tid på hver eneste reise. Vi har gjort grundige forberedelser så vi er sikre på at du bor på de rette stedene, på rett tidspunkt, og at du dermed får de best mulige opplevelsene med hjem. Fra første henvendelse er vi i nær kontakt med alle kundene våre, helt til de lander i Norge igjen. Det gjør en stor forskjell på en slik reise, og det kan merkes i tilbakemeldinger fra kundene våre som er veldig positive. Nedenfor kan du lese reisebrev fra noen av kundene våre, og ta bruk av deres erfaringer med oss som turoperatør, og Tanzania som destinasjon. Bedre anbefalinger fins ikke. Vurder selv.

Pålitelig reisebyrå som viser sitt verd i en vanskelig situasjon! Vi bestiller igjen.

- Av Ole Tonsgaard
Litt rart å skrive om et reisebyrå, hvor den kjøpte drømmereisen ble annullert på grunn av Coronaen...
Men vi kan opplyse at vi har hatt en veldig god opplevelse med Jakob fra Tanzania Tours både inntil – og etter – at dette kom i veien!
Vi har hatt en fantastisk sparring med Jakob rundt planleggingen av turen...

Læs mere

Skal du til Tanzania, så bør du bestille reisen din her!

- Av Eva Røschmann
Skal du til Tanzania, så bør du bestille reisen din her! Jeg så litt rundt hos forskjellige reisebyråer før jeg fant ut hvor jeg ville kjøpe reisen vår. Vi skulle til Tanzania på safari og badeferie på Zanzibar. Jeg fant det helt riktige reisebyrået, du kan planlegge reisen din ned til minste detalj og de gir så...

Læs mere

Fantastisk safari – fantastisk planlegging – du er i kompetente hender

- Av Kirsten Lyngkvist
Vi har hatt et herlig, personlig og konstruktivt samarbeid med Lennie og har bare gode ord til overs for Tanzania Tours representanter både i Tanzania og på Zanzibar. Vi fikk satt sammen en deilig og varierende tur veldig profesjonelt og personlig av Lennie. Vi har bodd på herlige lodger med fantastisk...

Læs mere

En ferie man ikke vil hjem fra.

Av Birthe Larsen
For over et år siden hadde jeg den første kontakten med Tanzania Tours – med henblikk på å planlegge en ukes safari og en ukes badeferie for meg, min datter, svigersønn og to barnebarn på 6 og 11 år.
Helt fra den første kontakten med Lennie, har jeg følt meg i svært trygge hender. Reisen ble virkelig skreddersydd...

Læs mere

Den perfekte safarireisen

Av Claus Rasmussen
Vi har nettopp kommet hjem fra en safarireise arrangert av Tanzania Tours. Det var en reise som vår familie aldri vil glemme. Fylt med fantastiske opplevelser og veldig bra arrangert av Jakob fra Tanzania Tours. Vi følte at vi nesten ble båret gjennom reisen uten bekymring eller tvil.
Allerede da vi landet på...

Læs mere

Toppkarakter til Tanzania Tours

- Av Charlotte Jensen
Igjen tusen takk til Jakob og Tanzania Tours for å organisere en safari som er utenom det vanlige! Vi har reist med Tanzania Tours før, og vi var ikke i tvil om at de også skulle arrangere den reisen vi akkurat har kommet hjem fra. Vi vil også reise med dem neste gang vi skal til Tanzania.
Opp til reisen...

Læs mere

En virkelig fantastisk tur

- Av Merete og Svend Erik Seefeldt
En helt fantastisk tur – godt organisert og med høyt servicenivå fra både Tanzania Tours og de lokale representanter.
Tanzania Tours kan varmt anbefales hvis ønsket er å se Afrikas ville dyr og få autentiske opplevelser med lokalbefolkningen.
Fra bestillingen av reisen til oppfølgning med...

Læs mere

Den beste reisen og de villeste opplevelsene

- Av Stine Nielsen
Vår familie har vært på den beste reisen til dags dato, planlagt og arrangert av Tanzania Tours. Alt var som vi hadde drømt om og mer. Besøk i tre forskjellige parker, der vi spesielt likte Tarangire. Parken var fantastisk, og vi hadde Rafael som vår svært kunnskapsrike guide som kunne fortelle alt om dyreliv,...

Læs mere

Super safaritur med 6 dagers badeferie på Chapwani Island

- Av John Hansen
Vi er et pensjonert par som inviterte våre barn, svigerbarn og barnebarn på denne turen som vi la i hendene på Tanzania Tours. Vi hadde blant annet et ønske om minst mulig transporttid mellom de forskjellige parkene, av hensyn til barna, og det betydde at vi bare hadde en natt på hver lodge som vi så flere av....

Læs mere

En fantastisk reise hvor det var styr på alt!

- Av Christian Bøggild
Vi var to voksne på tur i 17 dager. De første 5 dagene var vi på safari i tre nasjonalparker: Arusha, Lake Manyara og Tarangire. Resten av ferien ble brukt på en mer avslappende måte på Zanzibar hvor vi bodde på henholdsvis The Z Hotel i Nungwi, og Tebo Hotel i Stone Town.
Allerede etter den første samtalen...

Læs mere

LA OSS TA EN PRAT OM DIN DRØMMEREISE!

61 70 16 10info@tanzaniatours.no