Hvorfor reise med oss?

Forskjellen mellom en safari og en FANTASTISK safari
Naturen i Tanzania i stadig endring, så det er ikke optimalt å bruke samme standardprogram til alle kunder. Derfor skreddersyr vi alle reiser individuelt, og tar høyde for årstiden, dyrenes plassering, dine ønsker og din økonomi. På den måten sikrer vi at hver eneste kunde får med seg de best mulige opplevelsene. Våre safarier er alltid private turer, så det er ikke andre gjester enn deg og din reisepartnere. Det betyr at dere får det største utbyttet av natur og dyr fordi guiden hele tiden kan tilpasse ruten etter dyrenes bevegelser og dine ønsker.

Det er du som bestemmer farten, og dere bestemmer selv når dere vil dra på safari og når dere vil tilbake til lodgen og slappe av. På en gruppereise er det mange hensyn å ta. Noen vil sitte og se på den samme løven i 3 timer og venter på akkurat på det riktige bildet. Andre vil bare huke av listen, og videre etter 2 minutter. Hos oss har du frihet til å bestemme selv.

Beliggenheten er HELT avgjørende
I Tanzanias nasjonalparker finnes noen fantastiske overnattingssteder. Vi kjenner dem alle veldig bra, og har bodd der mange ganger selv. Vi har nøye valgt en håndfull hvor vi synes du får mest mulig for pengene. Vi synes ikke at du skal betale dyrt for ekstravagant innredning og servitører med hvite hansker. Komfort og service må selvsagt være i orden, og maten må være av høy kvalitet, men det er viktigere at det er en god atmosfære. Vi prøver alltid å finne noen sjarmerende leirer, med den riktige safari-stemningen.

Oppholdet her kan være en like stor del av opplevelsen som selve safarien. Du må ikke la deg friste av billigere hoteller utenfor parkene. Prisen for det er at du går glipp av de fantastiske omgivelsene som er rundt våre utvalgte steder, INNE i parkene. Du får også mer transporttid på veien, i stedet for ren safari-tid. I stedet får du altså mindre safari for pengene. Det er avgjørende for en vellykket safari at du bor i de riktige stedene. Alle våre lodger ligger inne i parkene, akkurat der dyrene er, og med fantastisk utsikt over naturen.

De beste guidene
Endelig gjør guidens ferdigheter og personlighet, samt bilens kvalitet en stor forskjell. Våre safaribiler er de beste på markedet. De er spesialbygd for safari, og de fleste er under 5 år gamle. Alle guidene våre har en stor faglig kunnskap og servicenivået er veldig høyt. Deres lidenskap for naturen er tydelig, og de har en helt fantastisk evne til å finne dyrene. De snakker selvfølgelig flytende engelsk, og kan fortelle om hvert eneste dyr og kjenner hver krok i parkene. Med deres hjelp, vil du definitivt se alt du drømmer om!

"Selv om vi fra starten følte oss i supergode hender hos TANZANIA TOURS, var det ikke før vi kom hjem fra drømmereisen vår med alle opplevelsene og erfaringene at vi plutselig ble klar over hva som gjør forskjellen fra en god reise til Tanzania og en helt fantastisk reise til Tanzania..."

Jens Bak, København K.

HAR DU SPØRSMÅL TIL REISENE VÅRE?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no