Lodger og luksustelt

Vi kjenner de gode stedene
I Tanzanias nasjonalparker finnes noen fantastiske overnattingssteder. Vi kjenner dem alle veldig bra, og har bodd der mange ganger selv. Hvert år besøker vi de lodger vi har utvalg til kundene våre, så vi konstant sikrer at de lever opp til kravene våre.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet
Vi vekter beliggenhet høyt, så alle våre lodger ligger inne i parkene, akkurat der dyrene er, og med fantastisk utsikt over naturen. Det er også viktig at de ligger riktig i forhold til ruten du er på, så du unngår bortkastet tid på veiene. Vi er alltid helt oppdatert med dyrenes plassering, og velger våre lodger etter det.

Det er ekte leirer med den beste stemningen
Vi prøver alltid å finne noen sjarmerende leirer, med god atmosfære og riktig safari-stemning. Oppholdet her kan være en like stor del av opplevelsen som selve safarien. Vi anbefaler at du kombinerer de klassiske lodger med et par netter i luksustelt, så du også får opplevelsen av å overnatte midt på savannen, der du kan høre dyrene tett på teltet på kvelden. Luksustelt har samme høye standard som lodgene, men gir den mest autentiske safariopplevelsen og en ekte safari-stemning.

Det er avgjørende for en vellykket safari at du bor i de riktige stedene. Nedenfor kan du lese om våre utvalgte steder. Når du bor her, garanterer vi at du vil få en flott opplevelse med uforglemmelige minner.

Serengeti – Pure Tented Camp

En koselig liten leir med den beste beliggenheten, sentralt i Serengeti. 10 luksuriøse telt med gode senger, eget bad og en liten terrasse med utsikt over Serengetis sletter.

I en luksus teltleir får du den perfekte safari-stemningen. Fra teltet kan du høre dyrene når de kommer i nærheten av leiren for å spise, og du kan åpne et «vindu» og se på dem. Du er trygg bak teltduken som ingen dyr kunne finne på å angripe.

Du spiser utrolig bra i det store fellesteltet, og hver kveld møtes man rundt bålet for en prat om dagens opplevelser. Skikkelig safari-stemning!

Se mer om Pure Tented Camp

Klik her

NGORONGORO – SERENA LODGE

Utsikten fra Serena Lodge må være en av de fineste, fra noe hotell i verden. Man har panoramautsikt over det enorme Ngorongoro-krateret, med skog, innsjøer og dyr i bunnen, og med 600 høye skrenter. I den frodige krateret lever den største konsentrasjonen av dyr rundt om i verden, og fra rommet ditt kan du se de største dyrene som små prikker.

Hotellet er bygget av stein fra et nærliggende elveleie og passer godt inn i naturen. Rommene er av høy kvalitet og standarden er også veldig bra på både mat og service, men det er for utsiktens skyld at du må prøve en natt her.

Se mere om Ngorongoro Serena Lodge

Klik her

TARANGIRE – SAFARI LODGE

Tarangire Safari Lodge har uten tvil den beste beliggenheten i Tarangire, og er en av grunnene til at du bør besøke parken. Lodgen ligger høyt på en klippe med fantastisk utsikt over nasjonalparken med sine karakteristiske baobabtrær og elven, der dyrene samles. Spesielt i den tørre årstiden er det intens aktivitet like nedenfor lodgen.

Du kan følge det hele på nært hold, enten fra baren, eller fra din egen terrasse. Det er en stor opplevelse å sove i luksus telt, og du kommer tett på naturen. Du kan høre dyrelyder fra teltet, og ofte ses ulike fredelige dyr vandre rundt teltene.

Se mer om Tarangire Safari Lodge

Klik her

NGORONGORO FARM HOUSE

Hovedhuset her på den gamle kaffeplantasjen er en av de mest sjarmerende bygningene i Tanzania. Det står som i kolonitiden med stråtak, fyr i peisen og utrolig vakre omgivelser. Det er blomster overalt i den frodige hagen hvor de dyrker kaffen som produseres på stedet og grønnsaker som serveres i restauranten. De har også hønsehus og eget bakeri, slik at de er i stor grad er selvforsynt, og man spiser selvfølgelig veldig bra i restauranten.

Rommene er store og vakre med utsikt over Rift Valley og den imponerende hagen. Det er også et svømmebasseng i hagen.

Lodgen ligger godt plassert, på vei til Serengeti, like før inngangen til Ngorongoro.

Se mer om Ngorongoro Farm House

Klik her

ARUSHA – PLANET LODGE

Planet Lodge er kåret til en av de beste lodger i hele Arusha, på Tripadvisor. Det er en veldig stor prestasjon, for mange av konkurrentene er mye dyrere. Det er eid av vår samarbeidspartner i Tanzania, så vi får en virkelig god pris. Det ligger i utkanten av byen, og det er enkelt å komme til flyplassen og til safariparkene, så det er fornuftig å ta din første og siste natt her.

De runde rommene er inspirert av masai-kulturen, og ligger i en vakker tropisk hage med forskjellige eksotiske frukttrær, og med det 4.500 høye fjellet Mount Meru i bakgrunnen.

Se mer om Planet Lodge

Klik her

Ønsker du å oppgradere din safari, finnes det lodger som er enda mer luksuriøse enn våre foretrukne lodger. Du kan også alltid velge eller velge bort overnattinger i luksustelt. Kontakt oss for mer informasjon om oppgradering, og la oss hjelpe deg.

Vil du vite mer om våre lodger?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no