Pure Tented Camp

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet!
Pure leiren har den beste beliggenheten, sentralt i Serengeti, hvor du kan nå alle deler av parken i løpet av dagens safari. Så uansett hvor dyrene er, vil du være i stand til å oppleve alt det beste. Det renner en elv under leiren, hvor alle slags dyr kommer for å drikke. Rett rundt leiren holder en leopard til, akkurat som at det også ofte ses løver i området.

Den mest autentiske safari
Overnatting er en veldig stor del av safariopplevelsen, og det er avgjørende at du bor i de riktige stedene. De største opplevelsene får du definitivt i en luksus teltleir, der du best merker naturen og kan høre dyrene utenfor teltet om natten. Komfort er like god som på en lodge, men naturopplevelsen er mye mer intens.

Rommene
Pure Tented Camp er en liten koselig leir med bare 10 store luksustelt, midt på savannen i Serengeti. Luksusteltene er innredet med gode senger, toalett og et privat bad med varmt vann 24 timer i døgnet. Pures telt er blant de største i Tanzania. Det er "vinduer" på alle sider som du kan dra opp, og det er enda plass til et par lenestoler. Du har også din egen terrasse med utsikt over Serengetis endeløse vidder.

Oppdag våre luksustelt og merk stemningen i den sjarmerende leiren

Pure Tented Camp

Overnatting i luksustelt er den mest autentiske safariopplevelsen. Fra teltet kan du høre dyrene når de kommer i nærheten av leiren for å spise. Flokker av elefanter, sebraer, gnuer og antiloper passerer nær teltene, og gjør opplevelsen unik. Rovdyrene er redde for mennesker og holder seg alltid på avstand, men noen netter kan du våkne av brølet fra en løve i nærheten. Selv om leiren ikke er inngjerdet, er det ingen fare så lenge du sørger for å dra opp glidelåsen på teltet om natten.

Servicen er på topp i den sjarmerende lille leiren, og betjeningen er veldig personlig. Du spiser med leirens andre gjester i den store spisesalen i telt, og det er imponerende med den lekre maten de lager, med tanke på at leiren er svært langt fra sivilisasjonen. Før og etter middag møtes gjestene rundt bålet, midt på savannen, til en prat om dagens opplevelser. Atmosfæren gir akkurat den rette "Karen Blixen stemningen". Et opphold her på Pure er noe du vil huske for livet!

Pure har også en lignende mobil leir som følger den store migrasjonen av gnuer og sebraer, så du har hundretusener av gnuer og sebraer som vandrer rundt teltet ditt. Fra desember til mars ligger leiren ved Ndutu-innsjøen, litt sør for Serengeti, fra mai til juli i det nordvestlige Serengeti og fra august til oktober i det nordlige Serengeti. Dette betyr at du er sikker på å få oppleve det beste av det beste, uansett årstid.

HAR DU SPØRSMÅL OM PURE TENTED CAMP?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no