Ngorongoro Farm House

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet!
Som den eneste av våre foretrukne safari-lodger, ligger Farm House ikke inne i en nasjonalpark. Men den ligger ideelt når du kommer fra Tarangire og Lake Manyara, og skal videre til Ngorongoro eller Serengeti, bare 5 km fra Ngorongoros inngang. Og omgivelsene på Farm House kan lett konkurrere med nasjonalparkenes. Fra den vakre og frodige frukthagen har du fantastisk utsikt over Rift Valley-dalen og vulkanen Oldeani.

En ekstra natt gir et bedre program
Vi anbefaler deg å ta en ekstra natt på Farm House etter safari i krateret, i stedet for å kjøre tilbake til Arusha. Du kan også velge å ta en pause fra safarien med en ekstra natt her, der du kan besøke Hadzabe-folket ved Lake Eyasi, som er den siste nomadestammen av jegere og samlere i Tanzania som jager med pil og bue, og kommuniserer med klikk-lyder. Kontakt oss for mer informasjon.

Rommene
Farm House består av 49 rom og 3 suiter. Alle er vakre og innredet i tradisjonell swahili-stil med store himmelsenger, et toalett og en herlig dusj. Alle rommene har egen terrasse med utsikt over Rift Valley. Rommene er virkelig store, og det er god plass til en familie. 

Et av de mest sjarmerende hotellene i Tanzania, i fantastisk vakre omgivelser

Ngorongoro Farm House

I 2003 fikk visjonære folk en idé om å ombygge en nedlagt kaffefarm til en eksklusiv safari-lodge. Resultatet er imponerende, kulissene her i den gamle plantasjen er unikt vakre. Den sjarmerende hovedbygningen fremstår som i kolonitiden, med stråtak og en koselig peis. På taket sitter det ofte en stork, bare for å understreke idyllen. Farm House er på mange måter et veldig koselig sted som vi er sikre på at du vil elske. Det gjør i hvert fall vi.

Her finner du en imponerende hage med vakre blomster og lange rekker av kaffeplanter. De produserer fortsatt sin egen kaffe på stedet, og de dyrker alle grønnsaker som serveres i restauranten. Du kan få en omvisning på farmen og de omkringliggende jordene og se hvordan de produserer kaffen før du nyter den på terrassen. De har også eget bakeri og hønsegård, så de er stort sett selvforsynt. Kvaliteten på råvarer kan tydelig smakes i deres restaurant. Det er også et flott svømmebasseng i lodgens hage. Det er fint etter en varm og støvete dag på savannen.

HAR DU SPØRSMÅL OM NGORONGORO FARM HOUSE?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no