Tarangire Safari Lodge

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet!

Tarangire Safari Lodge har uten tvil den beste beliggenheten i Tarangire. Den ligger INNE i nasjonalparken, høyt oppe på en klippe med fantastisk panoramautsikt over savannen, med de ikoniske baobabtrær. Fra din private terrasse kan du følge hvordan dyrene samles rundt elven.

Safari for livsnytere...

Selv om du bor i et telt midt i den ville naturen, kan du godt forvente å bli tatt godt vare på. Lodgen har en fin, stor restaurant med høy service samt god mat og vin. Den koselige baren serverer alle slags drinker som du kan nyte på den vakre terrassen mens du ser solen gå ned bak parken og mørket faller over savannen.

Rommene

Tarangire Safari Lodge består av 35 luksuriøse telt og 5 bungalower. Ikke tenk på vanlige telt, for luksustelt er mye mer behagelig. Teltene her på Tarangire Safari Lodge har stråtak og harde gulv, ordentlige senger, eget bad med toalett og soloppvarmet dusj og egen terrasse. Men selve rammen består av en teltduk som gjør at du kan høre og føle den ville naturen rundt deg.

Se inne i teltene og få den første smaken av utsikten over Tarangire

Tarangire Safari Lodge

Du må prøve å bo i luksustelt på safari, minst et par netter, for det er en stor del av selve safarien. Det er en stor opplevelse å sove i luksustelt, og romstandarden er på nivå med en lodge, med store senger, eget bad og toalett. Du har din egen terrasse, med utsikt over Tarangire elven. Fordelen med et telt, er at du har en fantastisk nærkontakt med vill natur, og kan høre dyrenes lyder nær teltet når du ligger i sengen om natten. Liker du ikke tanken om å overnatte i telt, har lodgen også 5 bungalower. Her vil du også føle deg veldig nær dyrene, og du har den samme flotte utsikten.

Lodgen er ikke inngjerdet og er ofte besøkt av ulike fredelige dyr som vannbukker, vortesvin, impalaer, dik-dik antiloper og noen ganger elefanter. Rovdyr og krypdyr holder seg vekk, så du trenger ikke være redd.

Etter en lang safaridag kan det være fint med en forfriskende dukkert i et svømmebasseng. Det har de også på Tarangire Safari Lodge.

HAR DU SPØRSMÅL OM TARANGIRE SAFARI LODGE?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no