Planet Lodge

Et av de beste rangerte hotellene i hele Arusha
Planet Lodge har virkelig gode anmeldelser på Tripadvisor.com, hvor det er rangert som en av de beste lodger i hele Arusha, bare forbigått av hoteller som er langt dyrere.

Før og etter safari
Du vil vanligvis ankomme med fly på kvelden, så en natt i Arusha er påkrevd før safarien begynner neste morgen. Planet Lodge ligger bra i forhold til å dra raskt av gårde neste morgen, og det er enkelt å komme seg til og fra flyplassen. Du kan også ta en natt her etter safarien før du flyr hjem, eller videre til Zanzibar.

Rommene
Vi lager bare reiser til Tanzania og har noen veldig gode avtaler med hotellene, noe som betyr at vi kan tilby priser som ofte er lavere enn hvis du bestiller selv. Planet Lodge er eid av vår samarbeidspartner i Tanzania, så her kan vi garantere den beste prisen! De har 28 rom, fordelt på 14 runde hytter. Rommene koster 350-525 kr per person per natt, avhengig av sesong, inkl. frokost.

Fra en drone ser du best den vakre og frodige hagen med det store fjellet Mt. Meru i bakgrunnen

Planet Lodge, Arusha

Planet Lodge er en koselig oase i utkanten av Arusha. Lodgen ble bygget i 2011 og består av 14 runde hytter, inspirert av masai-kulturen. Hyttene er spredt over en stor inngjerdet hage, med det vakre fjellet Mount Meru i bakgrunnen. Det er Tanzanias nesthøyeste fjell, 4.500 meter høyt. På gode dager, med klart vær, er det også mulig å se storebroren, Kilimanjaro.

De fine hyttene er utstyrt med toalett og dusj, gode senger og en terrasse med utsikt over den rolige hagen. Det er en veldig fin tropisk hage med banantrær, papaya- og granatepletrær og fargerike fugler. På lodgen kan du også nyte en forfriskende dukkert i svømmebassenget.

Planet Lodge tilbyr gratis transport til byen hvis du ønsker å dra inn og se deg rundt. Her finner du et fargerikt lokalt liv og et pulserende marked. Du kan spise alle måltider i lodgens restaurant eller på en av de mange gode restauranter i byen.

HAR DU SPØRSMÅL OM PLANET LODGE?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no