Pålitelig reisebyrå som viser sitt verd i en vanskelig situasjon! Vi bestiller igjen.

- Av Ole Tonsgaard

Litt rart å skrive om et reisebyrå, hvor den kjøpte drømmereisen ble annullert på grunn av Coronaen...

Men vi kan opplyse at vi har hatt en veldig god opplevelse med Jakob fra Tanzania Tours både inntil – og etter – at dette kom i veien!
Vi har hatt en fantastisk sparring med Jakob rundt planleggingen av turen – og vi føler at vi har fått god, troverdig og veldig omfattende informasjon om både muligheter og økonomi i prosessen.
Og viktigst av alt, det har blitt fulgt opp på ting! Vi har raskt fått svar på alle henvendelser – enten på telefon eller e-post – oftest begge deler.

Vi hadde innbetalt det fulle beløpet for hele reisen, før Corona-situasjonen oppsto. Og Tanzania Tours har deretter, etter egen beslutning, refundert hele beløpet til oss, siden det er usikkert om – og når det eventuelt kommer en utbetaling fra Reisegarantifondet. Jacob syntes at: "Vi hadde ventet lenge nok på det, så nå betalte han selv pengene tilbake". Veldig troverdig.

Det er i skrivende stund ingen reel avklaring på om regjeringens hjelpepakker og Reisegarantifondet kanskje vil – eller kanskje ikke vil – dekke de tapene som blant annet Tanzania Tours har lidd i forbindelse med Coronaen – og dermed sikre at vi også har gode turoperatører på den andre siden. Men vi ønsker det beste for Tanzania Tours, det fortjener de – og vi er helt klar til å bestille en reise hos dem når det igjen blir mulig.

Derfor anbefaler vi på det sterkeste Tanzania Tours.