Chapwani Private Island

Din egen private øy!
Chapwani Private Island er et lite sjarmerende hotell som ligger på en privat øy vest for Zanzibar.
Det er ingenting annet på øya enn dette hotellet med 11 rom, et basseng og en restaurant, og selvfølgelig palmer og en nydelig hvit sandstrand.

Lett å dra til Stone Town og på ulike turer
Det er bare en 25 minutters båttur til Stone Town, så Chapwani er et godt utgangspunkt for turer til den gamle bydelen Stone Town, eller andre steder på øya. Det er derfor et perfekt sted hvis du vil kombinere avslapping med opplevelser.

Prisnivå
De 10 standard hyttene koster 950-1.200 kr per person per natt i delt dobbeltrom, avhengig av sesong. Den private villaen er perfekt for familier på 4-6 personer og koster fra 1.000 til 1.350 kr per person per natt, avhengig av sesong og antall personer. Prisene er inkl. frokost og middag.
Vi lager bare reiser til Tanzania og har noen veldig gode avtaler med hotellene, noe som betyr at vi kan tilby priser som ofte er lavere enn hvis du bestiller selv.

Hvis ikke denne videoen kan overbevise deg... Se din egen private øy.

"Jeg vil fremheve Chapwani Private Island – en liten" resort "med små strandhytter, deilig hjemmelaget mat – mest fisk. Unik opplevelse å bli transportert til sitt hotell i en liten jolle. Velvære og luksus på den enkle måten."

Lise-Lotte Møhring Larsen, Aabenraa

CHAPWANI PRIVATE ISLAND

På Chapwani Private Island har du en liten øy nesten for deg selv. Øya er ca. 70 meter bred og 800 meter lang, og består hovedsakelig av skog og strand.
I den lille skogen bor det en flok med Dik Dik antiloper, og du kan være heldig å se de gigantiske krabber og ørner. På den ene siden av øya er det fint snorklevann med koraller, og på den andre siden en vakker bred sandstrand. Her kan du bade hele dagen, lage sandslott eller samle konkylier og finne vakre fargerike sjøstjerner. Det er også et stort, flott svømmebasseng på øya med fantastisk utsikt over havet og Zanzibar.

Hotellet har 10 rom som er innredet i tradisjonell swahili-stil. De er veldig sjarmerende, men ganske basale. Hvert rom har eget bad og terrasse med hengekøye og solsenger. Hvis du ønsker å bo ekstra bra, har de også en stor flott villa. Her får du en hel villa med god plass for familier på 4-6 personer. Den er innredet med to soveavdelinger, to store bad, en takterrasse og et eget svømmebasseng.

Restauranten serverer fersk sjømat med ferske grønnsaker dyrket på øya. Hver morgen kommer en lokal fisker inn med dagens fangst, ofte blekksprut og forskjellig fisk. Som en variasjon kan du ta båten til Stone Town, der det er mange gode restauranter.

Det er lett å dra på turer fra øya. Det tar bare 25 minutter og seile inn til den sjarmerende gamlebyen Stone Town, der du kan slentre i de trange gatene og handle i de små bodene på det lokale markedet. Du kan få en omvisning i en krydderplantasje, eller besøke den nærliggende øya Prison Island, der det bor en flokk med gigantiske skilpadder.

HAR DU SPØRSMÅL OM CHAPWANI ISLAND?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no