Hoteller på Zanzibar

DERE VELGER SELV HOTELLET

Blant de mange hotellene på Zanzibar har vi spesielt valg ut følgende, som vi mener er de beste i hver sin prisklasse.

Østsiden på Zanzibar er veldig stille, og det beste stedet å slappe av og nyte de vakre omgivelsene. Det er litt mer liv på de nordlige strendene, hvor det er perfekte badeforhold. Den sjarmerende gamlebyen Stone Town bør også oppleves.

Vi samarbeider med de fleste hoteller på øya og kan bestille akkurat det hotellet du ønsker, ofte billigere enn om du kontakter dem direkte. Ta en titt på våre utvalgte hoteller og kontakt oss for et tilbud.

THE RESIDENCE

The Residence er Zanzibars beste og mest luksuriøse hotell og passer både til barnefamilier, voksne og par på bryllupsreise, der kun det beste er godt nok.

Resortet ligger rett ved det alltid varme Indiske Ocean på Zanzibars sørspiss. De har en god bred strand, som er veldig fredelig, bare for resortets gjester.

Her kan du få din egen store villa med plass til en hel familie. Villaene er omgitt av vakre tropiske blomster og høye kokospalmer. Hver villa har en stor terrasse med privat basseng.

Maten er usedvanlig god på The Residence. Blant annet serverer de øyas beste frokostbuffet.

Se mer om The Residence

Klik her

PONGWE BEACH HOTEL

Hvis du bare vil slappe helt av og ligge på stranda, bør du velge Pongwe Beach Hotel. Det er et koselig lite hotell med en vakker privat strand, uten selgere og horder av turister. Du kan ligge i en hengekøye mellom de høye palmene og lese en bok i fred og ro, eller kanskje ligge og drømme litt i en liggestol med deilig myke madrasser.

Pongwe er et veldig romantisk sted med en avslappet stemning, ideelt for par eller små grupper.

Restauranten serverer mat på et veldig høyt nivå, og de har også en koselig bar.

Her finner du et av de vakreste svømmebassengene på Zanzibar. Et evighetsbasseng, som ligger på en klippe med fantastisk utsikt over havet.

Se mer om Pongwe Beach Hotel

Klik her

KARAFUU BEACH RESORT

Hvis du ønsker å oppleve Zanzibar med familien din, anbefaler vi Karafuu Beach Resort. Her er vakre og fredelige omgivelser, en bred sandstrand, rolig vann og 3 store bassenger.

De har sitt eget PADI dykkesenter, trenings- og velværesenter, tennisbaner og lekeplass for barna, men også rikelig med plass til å bare slappe av mellom palmene.

Karafuu er kåret til Tanzanias ledende resort de siste 5 årene, og servicen er også helt i topp.

De tilbyr et stort utvalg av mat, og vi anbefaler at du tar All Inclusive, for det er fantastisk enkelt, og vi kan lage en virkelig god pris på det.

Se mer om Karafuu Beach Resort

Klik her

THE Z HOTEL

Hvis du vil på romantisk tur med din store kjærlighet til Zanzibar, er The Z Hotel et godt valg. De henvender seg nettopp til par, siden de bare har dobbeltrom og ikke ønsker barn under 16 år på hotellet. Det gir en fantastisk rolig atmosfære.

Hotellet er også ideelt hvis du reiser med en liten vennegruppe som vil kose seg i deres avslappede lounge-område ved bassenget eller i restauranten, som ligger på påler ut over havet.

Det er et nytt, moderne hotell med flotte rom og en suveren beliggenhet rett ved øyas beste strand.

Ved Nungwi Beach kan du bade hele dagen, og det er bra med liv og aktivitet.

Se mer om The Z Hotel

Klik her

Mr. Kahawa Waterfront Suites

Mr. Kahawa Waterfront Suites er det billigste hotellet vi anbefaler på Zanzibar, men vi synes du får stor verdi for pengene. Det er et sjarmerende lite hotell i rolige, vakre omgivelser og med vennlig personale.

Paje, som hotellet ligger i, er et livlig sted med flere hoteller og restauranter, men også lokale elementer, siden den lokale landsbyen ligger rett bak hotellene.

Det er en av de fineste og bredeste strendene på Zanzibar, og det er mange aktiviteter.

Mr. Kahawa Waterfront Suites er egnet for par eller familier som ønsker et rimelig hotell til en god pris, med en avslappet atmosfære, god mat og drikke.

Se mer om Mr. Kahawa Waterfront Suites

Klik her

ROYAL ZANZIBAR BEACH RESORT

Hvis du eller barna elsker badebassenger, bør dere definitivt bo på Royal Zanzibar Beach Resort. De har Zanzibars største bassengområde med 4 separate bassenger. Det ene bassenget er bedre enn det andre.

Resortet er nylig renovert i 2016, så alt er helt nytt. Royal Zanzibar ligger direkte på Zanzibar beste strand, Nungwi, med perfekt badevann.

Ikke langt unna ligger Mnemba Atollen, som er en av de beste stedene å dykke på hele Afrikas østkyst. Resortet har sitt eget dykkesenter, så det enkelt å dra på turer.

Det er et All Inclusive-resort, der all mat og drikke er inkludert, så det er ikke så mye å tenke på.

Se mer om Royal Beach Resort

Klik her

TEMBO HOTEL

Vi anbefaler alle kundene våre å kombinere badeferie på Zanzibar med 1-2 netter i den sjarmerende gamlebyen Stone Town, så du også får opplevd den helt spesielle kulturen som er på øya.

Du kan trygt utforske byen og handle i de spennende og fargerike butikkene i byens labyrint av trange gater.

Velg Tembo Hotel hvis du vil bo med den suverent beste plasseringen i byen, midt i den koselige, gamle bydelen Stone Town. Her er du bare noen få minutters gåtur fra byens mange attraksjoner og bare 20 minutters kjøring fra flyplassen. Det er et veldig koselig og sjarmerende hotell, som ligger rett ved byens eneste strand.

De har også et fint svømmebasseng i en lukket gårdsplass.

Se mer om Tembo Hotel

Klik her

ZANZIBAR PALACE HOTEL

Vi anbefaler at du tar 1-2 netter i Stone Town, i kombinasjon med et opphold på en av Zanzibars vakre strender. Swahili-kulturen er noe helt spesielt, og det vil gjøre reisen din til mer enn bare en badeferie.

Hvis du ønsker å tilbringe feriens siste natt på et helt unikt hotell, bør du velge Zanzibar Palace Hotel som er kåret som Tanzanias beste hotell i 2015. Den opprinnelige bygningen er vakkert restaurert og fylt med flotte møbler og antikk kunst som leder tankene mot 1001 natts eventyr.

Det er bare 9 suiter, alle i et unikt design, med store senger og flotte spabad. Honeymoon suiten må nok være det meste romantiske rommet på hele øya, laget i 2 nivåer, der det øverste er under åpen himmel. Her kan du bade mens du ser ut over hele byen.

Se mer om Zanzibar Palace

Klik her

CHAPWANI PRIVATE ISLAND

Hvis du virkelig bare ønsker å slappe av, er Chapwani Private Island det perfekte stedet. Her har du en liten privat øy, nesten for deg selv, med en ekte bountystrand og en herlig avslappet atmosfære.

Hotellet består av 10 enkle hytter på stranden og en stor villa med privat basseng som er perfekt egnet for familier med barn eller små grupper.

På øya er det også et flott badebasseng og en restaurant, som serverer lokale retter, ofte sjømat, og retter inspirert av det italienske kjøkken.

Selv om hotellet ligger isolert, er det bare 25 minutter til Stone Town, så det er enkelt å dra på turer til byen og rundt på Zanzibar.

Se mer om Chapwani Private Island

Klik her

HAR DU SPØRSMÅL OM HOTELLER PÅ ZANZIBAR?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no