Mr Kahawa Waterfront Suites

Budsjettvennlig hotell
Mr Kahawa Waterfront Suites er det billigste hotellet vi anbefaler, og i forhold til kvaliteten er prisen veldig god. Det er et lite hotell med bare 20 rom som ligger ved den lille byen Paje, helt nede ved en av Zanzibars flotteste strender. Her får du en autentisk og hjemmekoselig følelse. Hotellet drives av Arjen og Ellen, et nederlandsk par, og det får veldig gode anmeldelser av brukerne på Tripadvisor.com, som spesielt setter stor pris på den avslappende atmosfæren og personlig service.

Koselig atmosfære og deilig mat
Mr Kahawa Waterfront Suites har ikke sin egen restaurant. Men i forbindelse med hotellet er det en virkelig god restaurant, Mr. Kahawa, som er en av de beste restaurantene i området. De lager fersk og variert mat, lokalt og internasjonalt, og serverer den beste kaffen vi har smakt i Paje. I tillegg er det flere andre gode restauranter i området, så dere kommer ikke å dra hjem sultne.
Frokost er inkludert i prisen. Den leveres av Mr. Kahawa, men blir servert på hotellet, som har en veldig fin liten uteplass med utsikt over stranden og havet.

Prisnivå og rom
Vi lager bare reiser til Tanzania og har noen veldig gode avtaler med hotellene, noe som betyr at vi kan tilby priser som ofte er lavere enn hvis du bestiller selv. Mr Kahawa Waterfront Suites har kun 20 rom, de koster 300-400 kr per person per natt i dobbeltrom med frokost. 12 av disse er Deluxe-rom, der man får en flott utsikt over den tropiske hagen og svømmebassenget.  Deluxe-rommene er også plassert nærmest stranden. Alle rommene har eget bad og terrasse og er innrettet med lokal kunst og håndlagde møbler.

”Jeg synes man får virkelig mye for pengene på Mr Kahawa Waterfront Suites. Sjarmerende rom og koselige omgivelser, fantastisk mat og en flott strand. De kunne ha solgt det mye dyrere enn de har valgt å gjøre, så jeg synes det er et godt kjøp."

Eivind Reihs Hegnar, TANZANIA TOURS

MR KAHAWA WATERFRONT SUITES

Paje er et livlig sted med flere hoteller og restauranter, men også med lokale elementer, siden den lokale landsbyen ligger rett bak hotellene, og de lokale ofte går på stranden, der de spiller fotball eller går tur med kyrne sine. Noen prøver å drive en liten bedrift med salg av utflukter eller diverse suvenirer.

Her ved Paje finnes en av Zanzibars lengste, bredeste og flotteste strender med kritthvit, myk sand. Havet har den vakreste turkisblå fargen, rolige bølger og en deilig sandbunn. Vannet er alltid deilig varmt, og føles ofte som et veldig stort badekar. Det er tidevann på Zanzibars østkyst, så det vil være tider på dagen når vannet trekker seg så langt ut at man ikke kan bade direkte fra stranden.

Der kan dere bruke bassenget, eller gjøre andre aktiviteter før havet igjen står høyt på stranden. Ved Paje er det gode muligheter for en aktiv ferie med kitesurfing, dykking, kajakkpadling, SUP og andre vannaktiviteter. Alt kan arrangeres hos kite-senteret som ligger på stranden rett ved hotellet.

Spesielt kitesurfing er veldig populært her ved Paje, der det er helt optimale vindforhold for nettopp det. Hvis dere foretrekker hvile og avslapping, kan dere nyte dagene i de behagelige solsengene ved hotellets salongområder og ved bassenget som er skjermet fra vinden.

HAR DU SPØRSMÅL OM THE WATERFRONT BEACH HOTEL?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no