PONGWE BEACH HOTEL

Koselig og romantisk hotell
Pongwe Beach Hotel er et av Zanzibars beste steder for fullstendig avslapning. Her er det virkelig sjarmerende og veldig romantisk, med en liten privat strand med hengekøyer mellom de høye palmene og et nydelig basseng med fantastisk havutsikt.

Et av de best rangerte hotellene på Zanzibar
Hotellet får veldig flotte vurderinger av brukerne på Tripadvisor.com. Pongwe er på toppen av listen med 170 hoteller på øya, bare overgått av hoteller som er mye dyrere. En virkelig flott prestasjon, og den beste anerkjennelsen et hotell kan få siden det er hotellenes gjester som bestemmer.

Prisnivå
Vi lager bare reiser til Tanzania og har noen veldig gode avtaler med hotellene, noe som betyr at vi kan tilby priser som ofte er lavere enn hvis du bestiller selv. Pongwe har 20 rom i forskjellige kategorier. Den billigste er et Garden View Room til 620-850 kr per person per natt, avhengig av sesong, men vi anbefaler å velge et Beach Front Room med vakker utsikt over havet til bare 60 kr mer. Du kan også velge et av de beste rommene, en Sea View Suite med privat basseng, for bare 170 kr ekstra.

"Et lite hotell med en enestående service og en flott strand."

Troels Christensen, Aarhus

PONGWE BEACH HOTEL

Stranden i Pongwe er en ekte bounty-strand. Det er en bred strand med kritthvitt sand fylt med vakre palmer. Stranden er avgrenset av klipper på hver side, så stranden brukes bare av hotellets gjester. Pongwe er ikke så plaget av tidevannet som andre steder på Zanzibars østkyst, så her kan du bade stort sett hele dagen.

Blir det for varmt å bade på stranden, kan du legge deg i en hengekøye i skyggen av palmer og slappe av. Det er også komfortable solsenger med myke madrasser.

Havet har den vakreste turkisblå fargen, rolige bølger og en deilig sandbunn. Vannet er veldig varmt, så vil du kjøles ned, er det bedre å hoppe i bassenget. Det ligger hevet på en klippe der det er suveren utsikt over havet. Svømmebassenget er stort og stilig designet. Det er en såkalt evighetsbasseng, så når du ligger i det, er det som at bassenget går i ett med havet.

Tjenesten er helt på topp, og du spiser veldig bra i restauranten som har en herlig avslappet atmosfære.

Romprisen inkluderer frokost, men vi foreslår å kjøpe halvpensjon siden Pongwe ligger litt bortgjemt uten spisesteder i nærheten. 

HAR DU SPØRGSMÅL OM PONGWE BEACH HOTEL?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no