Royal Beach Resort

Zanzibars største basseng
Hvis du vil på BADE-ferie, er Royal det perfekte valget. Det ligger direkte på Zanzibar beste strand, Nungwi, med veldig gode badeforhold. Hvis ikke det er nok, har de også Zanzibars største basseng. Det er veldig flott, og elsket av både små og store gjester.

Luksusresort med All inclusive
Oppholdet her er all inclusive så alle måltider og drikke er inkludert i romprisen. Det finnes flere gode barer og restauranter å velge mellom, og du kan når som helst på dagen finne noe virkelig lekkert å spise.

Prisnivå
Vi lager bare reiser til Tanzania og har noen veldig gode avtaler med hotellene, noe som betyr at vi kan tilby priser som ofte er lavere enn hvis du bestiller selv. Royal Zanzibar har 80 rom som kalles Superior Rooms som koster 1.100-1.550 kr per person per natt, avhengig av sesong. Mot et tillegg på 700 kr kan du oppgradere til en av de 16 flotte suitene.
Prisene er all inclusive!
Vi får noen gode rabatter for barn – kontakt oss for mer informasjon.

Herlig all inclusive med Zanzibars største svømmebasseng!

"Det er det villeste bassenget jeg noensinne har sett! Og så er det alltid deilig med all inclusive ..."

Rune Vinter, Aarhus

ROYAL ZANZIBAR BEACH RESORT

Royal Zanzibar ligger rett ved Nungwi Beach, helt sikkert Zanzibars beste strand. Sanden har en flott hvit farge, og vannet er rent, klart og deilig varmt hele året rundt.
I gjennomsnitt 27 grader.

Royal Zanzibar Beach Resort består av 20 hektar med vakre hager og palmelunder med treningsstudio, sandvolleyballbane og et helt enormt svømmebasseng. Det er egentlig 4 store bassenger som snor seg gjennom det åpne arealet midt på hotelleiendommen. Det er små oaser til ren avslapning, et fint område med skygge til de mindre barna, en avdeling til litt større barn som er egnet for ball-lek, og en avdeling for voksne med en bar, der gjestene sitter på marmorstoler nede ved bassenget og får servert kjølige drinker. Endelig har de også et flott ”evighetsbasseng” med fantastisk havutsigt.

Her er 80 rom på 80 m2, og alle har en terrasse der du kan nyte utsikten over det vakre havet og den fantastiske solnedgangen. Dessuten er det 16 suiter som tilbyr enda mer luksus og er 100 m2. Alle rom har aircondition.

Royal Zanzibar har i sommeren 2016 vært igjennom en grundig renovering, og alt står som nytt.

Liker du dykking eller snorkling, er Royal Zanzibar Beach Resort også et godt valg. Det ligger veldig nær Mnemba Atollen, et av de beste dykker-stedene på Afrikas østkyst. Hotellet har sitt eget dykkesenter som arrangerer diverse turer og kurs. 

HAR DU SPØRSMÅL OM ROYAL ZANZIBAR BEACH RESORT?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no