The Z Hotel

Rett ved Zanzibars beste strand
Nungwi Beach er gjentatte ganger blitt kåret til en av verdens beste badestrender.
Her får du kritthvit sand, turkisblått hav og et sjarmerende og fargerikt lokalt liv.
 
For voksne
The Z Hotel er mest egnet for par, små grupper eller familier med voksne barn, siden de fraber seg barn under 12 år. Det gir en god ro og en avslappet stemning. Store barn er selvfølgelig veldig velkommen, men hotellet har bare dobbeltrom og enkeltrom.

Prisnivå
Her er 33 flotte rom i forskjellige kategorier. Deluxe Garden View koster 720-800 kr, og Deluxe Sea View 820-880 kr per person per natt, avhengig av sesong. Deres beste rom er en Rooftop Suite som koster fra 1.150 til 1.220 kr per person per natt. Prisene er inkl. nydelig frokostbuffé.
Vi lager bare reiser til Tanzania og har noen veldig gode avtaler med hotellene, noe som betyr at vi kan tilby priser som ofte er lavere enn hvis du bestiller selv.

Flott og moderne hotell – bare for voksne – som ligger rett ved Zanzibars beste strand

"The Z Hotel var det mest fantastiske hotellet med vennlige og hjelpsomme ansatte. Maten var nydelig, og hotellet var rett ved siden av en kritthvit strand og turkisblått vann. Vi bodde i deres Rooftop Suite, som absolutt kan anbefales – Fantastisk utsikt, stort rom og hele TO balkonger."

Ruben Søltoft, København

THE Z HOTEL

Stilen på The Z er internasjonal og moderne med marmorgulv og italiensk design på badet, men også flotte møbler laget av lokale håndverkere av tre fra kokospalmer. Rommene er veldig flotte, stilfullt innredet med luksustapet fra Milano, store senger med sengetøy av mykt egyptisk bomull, flatskjerm og dokkingstasjon til iPod. Trekker dere gardinene til siden er det glass fra gulv til loft, så dere kan nyte den imponerende utsikten fra sengen. Dere har også en egen terrasse med panoramautsikt over havet.
The Z Hotel har også en god, stor "Infinity pool", der du har direkte utsikt over havet.

Få en drink i baren, synk ned i bassenget og nyt solnedgangen!
Restauranten har en helt fantastisk beliggenhet og utsikt. Den er bygget på stolper ute på vannet, så vannet går inn under dekket. Det finnes neppe et bedre sted å spise sjømat. Baren ligger ovenpå restauranten, så det er et flott sted å se solen gå ned bak havet.

Langs stranden finner du flere gode restauranter, du kan handle på det lokale markedet eller oppleve livet i den lille landsbyen bak hotellet.

På Zanzibars østkyst gjør tidevannet at det er tidspunkter hver dag man ikke kan bade. Men her ved Nungwi merkes tidevannet knapt, så du kan bade hele dagen lang, uten avbrytelser.

HAR DU SPØRSMÅL OM THE Z HOTEL?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no