Karafuu Beach Resort

Paradis for barnefamilier
Hvis du ønsker å oppleve Zanzibar med familien din, anbefaler vi Karafuu Beach Resort.
Her er vakre og fredelige omgivelser med et rolig hav og 3 bassenger. Det er også mange forskjellige aktiviteter og et stort utvalg av mat.

Kåret til Tanzanias ledende resort
Karafuu Beach Resort har blitt kåret til Afrikas ledende resort i 2011, samt til Tanzanias ledende resort de siste 5 årene.
Og det er virkelig også herlig her.

Prisnivå
Vi lager bare reiser til Tanzania og har noen veldig gode avtaler med hotellene, noe som betyr at vi kan tilby priser som ofte er lavere enn hvis du bestiller selv. Karafuu har 135 rom i ulike kategorier. Prisene varierer fra 600 kr for det billigste rommet i lavsesong, til 2.200 kr for det beste rommet i høysesongen per person per natt, inkl. frokost og middag.
Vi får noen gode rabatter for barn – kontakt oss for mer informasjon.

Nydelig familievennlig resort med en deilig rolig strand og 3 bassenger.

"Karafuu var et paradis, med utrolig vennlige ansatte og lokalbefolkning!"

Maria Voss Kyhn, København.

KARAFUU BEACH RESORT

Hotellet ligger på østkysten i fantastisk vakre omgivelser, rett ved den hvite palmefylte sandstranden og det flotte, turkisblå indiske hav som er herlig varmt året rundt.
Her er aktiviteter for hele familien med velværesenter, tennisbaner, lekeplass og mye mer.

Det er tidevann på Zanzibars østkyst, så det vil være tider på dagen når vannet trekker seg så langt ut at man ikke kan bade direkte fra stranden.

Men på Karafuu er det ikke noe problem. Her har de laget en sti i vannet så dere kan gå ut til en lagune. Her er det alltid deilig å bade, med veldig rolig hav.
Når tidevannet kommer inn igjen, og tar det vannet med seg som har ligget i små vannpytter og varmet opp, blir havet ekstra varmt, nesten som et badekar.

På Karafuu har de også tre store svømmebassenger.
Det ene ligger foran restauranten med flott havutsikt. Her er det en poolbar, der dere kan sitte på marmorstoler i vannet og nyte en drink. Det er her det er mest liv med musikk og forskjellige aktiviteter i løpet av dagen.
Det er også gode solsenger med myke madrasser og en romantisk gyngesofa med havutsikt.
Hvis du foretrekker et roligere område, vil vi anbefale de to andre bassengene som ligger i det fredelige området på baksiden av eiendommen. Spesielt Pondeni bassenget synes vi er nydelig. Det er også en restaurant og bar, og ved siden av bassenget er det en liten lekeplass for barna.

Det er flott å snorkle i korallrevene utenfor Zanzibar. Dere kan snorkle direkte fra stranden, men det er mye mer å se på hvis dere tar en båt videre ut til et av de gode korallrevene, der det er fylt med fisk, og der dere kan være heldige å se skilpadder.
Det er opplagt å velge Karafuu hvis dere vil snorkle eller dykke. De har sitt eget PADI dykkesenter med kunnskapsrike instruktører, og et bredt spekter av utstyr for utleie. Dere kan ta alt fra nybegynner til mer avanserte kurs.

Tjenesten er helt topp på Karafuu Beach Resort. Hotellprisene inkluderer frokost og middag i den store hovedrestauranten, som hver dag serverer en rik og variert buffé. Vi kan gjøre en god pris på all Inclusive, slik at du kan spise på to andre restauranter og få alle måltider, og et bredt utvalg av drikke med i prisen.

Har du spørsmål om Karafuu Beach Resort?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no