Tembo Hotel

Beste plassering i Stone Town!
Velg Tembo Hotel hvis du vil bo med den suverent beste plasseringen i byen, midt i den koselige, gamle bydelen Stone Town. Her er du bare noen få minutters gang fra byens mange attraksjoner og bare 20 minutters kjøring fra flyplassen. Og så ligger det til og med rett ved byens eneste strand.

Opplev livet og kulturen på Zanzibar
Vi anbefaler at du tar 1-2 netter i Stone Town, i kombinasjon med et opphold på en av de nydelige strendene på Zanzibars østkyst eller på nordspissen. Swahili-kulturen er noe helt spesielt, og det vil gjøre reisen din til mer enn bare en badeferie.

Prisnivå
Tembo Hotel har 38 rom i ulike kategorier. Vi anbefaler et rom med havutsikt. Det kan være et Prime rom til 550 kr, en Deluxe Suite til 700 kr eller det beste rommet, The Presidential Suite, til 780 kr per person per natt, inkl. frokost.

Sentralt midt i den sjarmerende gamlebyen Stone Town.

"Det ligger perfekt i gamlebyen, og er et godt utgangspunkt for turer på øya."

Hanne Krongaard, Brøndby

TEMBO HOTEL

Tembo House er en sjarmerende gammel bygning, som inntil 1884 fungerte som det amerikanske konsulatet. Huset er vakkert restaurert med respekt for historien, og overalt på hotellet er det antikke møbler og kunst. Som det eneste hotellet i byen, ligger det rett på stranden. I en ellers hektisk by, er det fint med litt luft.
De har også et fint svømmebasseng i en lukket gårdsplass.

Hotellet har 46 rom som er innredet i lokal swahili-stil med utskårne tremøbler, himmelseng, TV, aircondition samt bad som minner om et tyrkisk Hammam, med fine fliser og badekar/dusj. De fleste rommene har balkong med utsikt over havet eller bassenget. Tembo Hotel ligger veldig sentralt midt i den sjarmerende gamlebyen Stone Town. Her kan du trygt vandre rundt på egen hånd i de trange gatene, og handle i de sjarmerende butikkene.

Det er mange gode restauranter i byen. Du bør også besøke matmarkedet på kvelden. Her står det kokker i lange rekker og griller fisk og skalldyr, steker spesielle Zanzibar-pizzaer, og presser sukkerrør til en deilig drink med ingefær og lime. I bakgrunnen går solen ned bak havet, mens byens unge gutter konkurrerer i akrobatiske hopp utenfor brygga. 

HAR DU SPØRSMÅL OM TEMBO HOTEL?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no