The Residence

Zanzibars beste hotell
The Residence er definitivt Zanzibars beste hotell. En veldig fin resort med 66 store, private villaer, hver med en stor terrasse med eget basseng. Villaene er spredd ut over en vakker tropisk hage, rett på stranden, ved det nydelige varme Indiske Ocean.

Noe av den beste maten på Zanzibar
Man spiser veldig bra på The Residence, og både frokost og middag er inkludert. Til frokost serverer de den største og beste buffeten vi har opplevd på Zanzibar (og vi har prøvd de fleste hotellene). Vanligvis har de buffet til middag, som serveres i en av de to restaurantene eller nede på stranden. Temaet endres hver kveld, så man blir aldri lei av det. Det kan være swahili-kjøkkenet, det Indiske Ocean-tema, indisk, mellomøstlig eller mat fra Middelhavet.

Prisnivå
Vi lager bare reiser til Tanzania og har noen veldig gode avtaler med hotellene, noe som betyr at vi kan tilby priser som ofte er lavere enn hvis du bestiller selv.
Villaene på The Residence har en stor soveavdeling med direkte adgang til et nydelig bad med både dusj og badekar.
En Garden Villa med eget basseng koster 1.500-2.350 kr per person per natt, avhengig av sesong.
Barn under 12 år er helt gratis!
Mot et tillegg kan du oppgradere til en villa med havutsikt, eller en større villa med 2 soverom og 2 bad til en stor familie.

Zanzibars absolutt beste hotell!

"The Residence er utvilsomt Zanzibars beste hotell. Jeg har reist til Zanzibar rundt 20 ganger og bodd på over 50 hoteller. The Residence er min favoritt, og er også det hotellet familien min maser om å komme tilbake til. Flotte villaer, eget basseng, deilig strand, solnedgang, upåklagelig service og fantastisk mat."

Jakob Mølkjær, TANZANIA TOURS

THE RESIDENCE

Resorten ligger rett ved det alltid varme indiske hav, på Zanzibars sørspiss, ikke langt fra Kizimkazi området.
De har en fin strand her på The Residence. Det er en god bred strand, og siden det er ganske få hoteller og lokale i området, er det veldig privat, og kun for gjester av resorten.
Fra The Residence er den vakreste solnedgangen, spesielt fra den store badebroen, der kan dere se solen gå ned bak de små øyene som ligger rett utenfor stranden.

Men spørsmålet er hvor mye dere vil bruke havet, for utover deres eget basseng, har de også et stort felles badebasseng som er veldig bra. Den starter med en lavere del som er bra for barn før det blir dypere. Det er veldig langt, så det er lett å svømme runder.
Svømmebassenget er omgitt av avslappende liggestoler. Det ligger rett ved baren, så det er enkelt å bestille drikkevarer eller lunsj som kan nytes ved bassenget.

Frokosten på The Residence er den beste på øya. Det står kokker og tilbereder eggene som du vil ha dem. Du kan få bacon, pølser og alle slags oster og pålegg.
Det er et stort utvalg av frisk eksotisk frukt, tørket frukt, ristede nøtter og hva man ellers drømmer om å spise sammen med yoghurten. De lager ferske pannekaker, vafler og har et helt bord med kaker. Det står også en kokk og presser frisk frukt og grønt til juice, så du kan blande akkurat det du har lyst til.
Det er også en veldig god middag. Alltid med et veldig stort og variert utvalg av gryter, kjøtt, fisk, grønt, pasta, ris og brød. Det er også alltid gode vegetariske retter, alle typer frisk frukt og deilige desserter.

The Residence har et veldig fint spa-område med et profesjonelt team som tilbyr alle typer av behandlinger. De har også en flink yoga-lærer som både underviser i private timer og gruppetimer. Hver dag er det gruppetimer som dere kan melde dere på gratis. Det foregår i et rolig og privat område i den vakre hagen.

HAR DU SPØRSMÅL OM THE RESIDENCE?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no