Kaliwa Lodge

Moderne lodge i de vakreste omgivelsene

Kaliwa Lodge ligger nær den lille landsbyen Machame, og de nærmeste naboene er kaffe- og bananplantasjer. Her får du ikke aircondition og TV med 100 kanaler. I stedet får du en avslappet naturopplevelse og en fantastisk utsikt over Kilimanjaros snødekte topp. Du får også god mat og god service på en måte som gjør at du føler deg hjemme.

Det perfekte stedet å slappe av før og etter bestigningen av Kilimanjaro

Lodgens 10 moderne bungalower er vakkert plassert i en privat og veldig frodig hage med bananpalmer, eukalyptus og blomstrende eksotiske planter. Her kan du sovne til lyden av gresshoppenes kvitter og galagoernes latter, og våkne opp til lyden av hylende aper eller nesehornfuglens vakre sang.

Prisnivå

Vi bruker Kaliwa Lodge som base for alle våre gjester som skal bestige Kilimanjaro via Machame eller Marangu ruten. Lodgen koster 720 kr per person per natt, og det er verdt hver krone. Hvis du likevel ønsker at prisen skal være lavere, kan du vurdere å bo på Honey Badger Lodge som koster ca. halvparten.

KALIWA LODGE

Kaliwa Lodge drives av et tysk par og har europeiske standarder for komfort med flotte bad, store vinduer fra gulv til loft og gratis WiFi.

Rommene er konstruert i minimalistisk Bauhaus-stil, som står som en slående kontrast til overfloden i den omkringliggende naturen. Både fra din egen bungalow, men spesielt fra den store felles terrassen som "flyter" mellom trekronene, har du en fantastisk utsikt mot Kilimanjaros topp, Kibo.

Lodgen har både restaurant og bar som ligger i det koselige fellesområdet med peis, men hvis dere ønsker det, kan dere bli kjørt til den lille, travle byen Moshi og prøve en av de mange gode restaurantene i byen. Det tar ca. 20 minutter på gode asfaltveier.

Vi anbefaler at du som minimum bor 2 netter her før du starter bestigningen fordi det hjelper mot høydesyken, og dermed forbedrer sjansen for å nå toppen betydelig, at du har brukt litt tid i denne klimasonen.

Lodgen arrangerer vandreturer til landsbyen Machame hvor man kan se og lære om lokal kultur og historie. Hvis du ikke har 6-7 dager til å bestige Kilimanjaro, men ønsker å oppleve den vakre lodgen likevel, kan du starte turen med et par netter på Kaliwa Lodge før safarien, og eventuelt ta en dagstur til fjellet.

HAR DU SPØRSMÅL OM KALIWA LODGE?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no