ZANZIBAR PALACE HOTEL

1001 natts eventyr i Stone Town
Er du ute etter et veldig spesielt og sjarmerende sted, bør du velge Zanzibar Palace Hotel. Det er som tatt ut av 1001 natts eventyr. Midt i Stone Towns labyrint av trange gater ligger denne flotte gamle bygningen som er nydelig restaurert i arabisk stil. I hele huset finner du smakfulle møbler og unike fund fra tiden med arabisk, portugisisk og engelsk herredømme.

Kåret til Tanzanias ledende hotell
På Zanzibar Palace er det bare 9 suiter, hver av dem i unikt design, med store senger og flotte spabad, og det er tatt vare på hver eneste detalj. Tjenesten er svært personlig og upåklagelig. Dette har sikret hotellet en flott kåring som Tanzanias ledende hotell i 2015 av World Travel Awards.

Prisnivå
Vi lager bare reiser til Tanzania og har noen veldig gode avtaler med hotellene, noe som betyr at vi kan tilby priser som ofte er lavere enn hvis du bestiller selv. De 9 rommene er spredt på 3 nivåer, i en av Stone Towns høyeste bygninger. De billigste av rommene koster 750 kr per person per natt. Vi anbefaler en suite til 1.100 kr, eller Honeymoon Suiten til 1.380 kr.

"Det er som tatt ut av 1001 natts eventyr. Et helt unikt og utrolig sjarmerende lite hotell."

Søren Traun, TANZANIA TOURS

ZANZIBAR PALACE HOTEL

Det er bare 9 suiter på Zanzibar Palace, alle er individuelt innredet med fine detaljer overalt. Alle suitene har store himmelsenger i tradisjonell swahili-stil, klimaanlegg og bad med boblebad. Deres Honeymoon Suite må være det mest romantiske hotellrommet på hele øya. Den er laget i 2 nivåer, der det øverste er under åpen himmel. Her kan du ta et bad mens du ser ut over hele byen.

Hotellet består av en høy, smal bygning sentrert på et koselig innendørs atrium med fontene. Her er ingen svømmebasseng.

Zanzibar Palace ligger veldig sentralt i den sjarmerende gamlebyen Stone Town. Her kan du trygt rusle rundt i en labyrint av trange gater og handle i de små bodene på det lokale markedet. Det er opplagt å dra på forskjellige turer fra hotellet. F.eks. en omvisning i en krydderplantasje eller besøk de gigantiske skilpaddene på Prison Island.

Det er frokost inkludert i romprisen og de serverer også lekker lunsj og middag i sin lille koselige restaurant, men vi anbefaler også at du prøver en av de mange gode restauranter i nærheten av hotellet.

Du bør også besøke matmarkedet på kvelden. Her står det kokker i lange rekker og griller fisk og skalldyr, steker spesielle Zanzibar-pizzaer, og presser sukkerrør til en deilig drink med ingefær og lime. I bakgrunnen går solen ned bak havet, mens byens unge gutter konkurrerer i akrobatiske hopp utenfor brygga.

HAR DU SPØRSMÅL OM ZANZIBAR PALACE HOTEL?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no