VÅRE GUIDER

Tanzanias beste guider

Vi bruker bare lokale, engelsktalende guider. Ingen kjenner parkene bedre enn de folkene som er vokst opp med naturen, og som er på safari nesten hver uke. De er enormt erfarne og har en utrolig evne til å oppdage dyr og vil sørge for at du får se alt du kan drømme om.

Våre guider er utvilsomt blant de beste og mest profesjonelle guider i Tanzania. Det har vi sikret ved å skape et godt arbeidsmiljø der vårt lille team av guider er tette som en familie. De elsker jobben sin, og alle har safari som en felles lidenskap. Når vi trenger en ny guide, kan vi håndplukke fra andre safaribyråer fordi det er ønskelig å være en del av vårt team.

Alle våre guider snakker godt engelsk, og med den beste utdannelse i naturformidling har de en stor faglig kunnskap om dyr og natur, og kan fortelle deg alt du ønsker å vite om hvert dyr.

Like viktig er det at det er noen fantastiske mennesker som med sin godhet, forståelse og humor gjør at man raskt blir gode venner.
Det kan ellers være langt mellom de flinke guidene. Det gjør en stor forskjell at man får en av våre engasjerte guider som brenner for jobben sin, og prater fint, lettforståelig engelsk, eller om man får en guide som prater uforståelig engelsk og bruker mest tid på å se på telefonen sin.

Våre kunder er prater veldig positivt om nettopp guidene i tilbakemeldingene sine. Du kan lese reisebrev fra tidligere kunder under Om oss.

I videoene nedenfor kan du møte et lite utvalg av våre flinke og snille guider.

 

Møt våre guider

"Vi hadde den samme guiden, Raphael, på hele safaridelen, og han var uovertruffen. Han var svært imøtekommende, veltalende, pasjonert og en morsom og flink historieforteller. Raphaels store kunnskap om naturen sikret oss noen fantastiske opplevelser med både små og store dyr i alle tre parker, og så var han god til å gi oss tid til å se tingene ordentlig, i stedet for å haste avsted for å se så mye som mulig.”

Christian Bøggild, Viborg

PRAKTISK INFORMASJON OG PAKKELISTE

For å sikre at din neste safari med TANZANIA TOURS er både hyggelig og vellykket, har vi sammen med våre erfarne guider laget en pakkeliste med klær og utstyr som vi anbefaler at du tar med på reisen.

HAR DU SPØRSMÅL OM VÅRE GUIDER?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no