Våre safaribiler

Våre safaribiler er spesialbygget til safari og har plass til 7 personer, men siden vi alltid lager private turer, har du og dine reisepartnere selvfølgelig bilen helt for dere selv, også selv om dere bare reiser 2 eller 4 sammen – da har dere veldig god plass. Er dere en større familie eller gruppe, vil dere få flere biler og guider, slik at alle sitter komfortabelt.

Vi setter aldri kundene våre sammen med noen de ikke kjenner, for man får mye mer ut av turen hvis man har sin egen bil og guide. Folk er nemlig forskjellige. Noen vil dra på safari så snart solen står opp, andre vil sove litt lenger. Noen kan sitte og se på den samme løven i 3 timer og vente på akkurat det riktige bildet, mens andre bare ønsker å huke av på sjekklisten og dra raskt videre til neste dyr. På en privat safari med oss gjør vi alt i ditt tempo.

Det er 6 store individuelle seter i bilene, alle med vindusplass, så alle er garantert god utsikt hele tiden. I tillegg er det et sete foran, ved siden av guiden, som har den beste utsikten fremover. På safari åpnes taket, så du kan stå og se på naturen til alle sider, men fortsatt være i skyggen. Det er det perfekte utgangspunktet for å oppleve det rike dyrelivet og ta fantastiske bilder.

Bilene er utstyrt med kikkerter, strømkontakt for lading og en kjøleboks, så det alltid er kaldt vann. Vi sørger for å fylle opp med vann hver dag, slik at du har alt det vannet du trenger. I tillegg kan du be guiden stoppe et sted og kjøpe brus eller øl hvis du har lyst på det på safarituren.

Endelig er det en førstehjelpskasse og 2 reservehjul til bilen. Det er svært sjelden at vi opplever problemer med bilene, for de er nye og godt vedlikeholdt. De fleste bilene er under 5 år gamle, og det er utrolig kraftige SUVer, som kan takle alle utfordringer. Dette er definitivt noen av de beste bilene som kjører rundt i Tanzanias nasjonalparker.

Under her kan du se en video der en av guidene våre, Abdul, viser oss rundt i bilen sin. Han er veldig lidenskapelig og stolt av sin bil!

Her kan du få en virtuell rundvisning i en av våre safaribiler

”Bilen var beregnet til 7 personer, så det var masse plass til vår lille familie på 4. Det er god følelse å stå og se ut fra taket av bilen, og guiden kjørte jo rolig, så vi følte oss helt trygge."

Pia Juul, København

PRAKTISK INFORMASJON OG PAKKELISTE

For å sikre at din neste safari med TANZANIA TOURS er både hyggelig og vellykket, har vi sammen med våre erfarne guider laget en pakkeliste med klær og utstyr som vi anbefaler at du tar med deg på reisen.

Vil du vite mer om våre safaribiler?

+45 53 77 66 10info@tanzaniatours.no